Αφιέρωμα στο ζώδιο του Ταύρου - Ο δεκάλογος του Ταύρου


Το tip του Ταύρου
Βασικά επιθυμώ την ησυχία μου, αποφεύγοντας να κάνω αισθητή την παρουσία μου με διατυμπανισμούς.

Yπάρχουν φορές που βαριέμαι και πλήττω πολύ και άλλες που η δραστηριότητά μου είναι εντυπωσιακή.
Λειτουργώ πολύ με τις αισθήσεις και αποφασίζω με τη λογική. Βαδίζω αργά και σταθερά και δεν επιταχύνω το βήμα μου, παρά μόνο για να προλάβω μια σημαντική προθεσμία. Πολλοί με θεωρούν βαρετό, κάποιες φορές και δικτατορικό, αλλά καταφέρνω να εκπλήσσω με την ανθεκτικότητά μου στις κρίσεις τους.
Κάνω πάντα αυτό που θέλω και ας αφήνω τους άλλους να πιστεύουν πως τους παραχωρήθηκα. Δεν σπαταλώ τη δημιουργική μου δύναμη, αλλά αφήνομαι στις λαιμαργίες μου και ας μετατρέπω τη μεγάλη μου δύναμη σε αδυναμία. Έχω πάντα τον τρόπο να με επαναφέρω, στο σημείο αναφοράς μου.

Ο δεκάλογος ενός Ταύρου – Τι τον εκφράζει και με τι εκφράζεται

Η φράση του πατέρα της ψυχανάλυσης Ταύρου Sigmund Freud, «Νεύρωση είναι η ανικανότητα για ανοχή της αντιξοότητας. Ένας Ταύρος κατανοεί απολύτως την προβολή της ανθρώπινης δύναμης μπροστά σε αδυσώπητες καταστάσεις, στις οποίες δεν πρέπει να υποκύπτει, αλλά να προσπαθεί να ξεπερνά.

Τα σχεδιαστικά ευφυολογήματα του διάσημου Ταύρου Jean-Paul Gaultier, που ισορροπούν θαυμάσια ανάμεσα στο συμβατικό και στο εκκεντρικό. Η μετατροπή του διάσημου κορσέ και η σχεδιαστική ασάφεια ως προς το φύλο, διεγείρουν την καλλιτεχνική δημιουργία ενός Ταύρου, που εντυπωσιάζεται από την εκκεντρική και πρακτική τους δομή.

Οι πίνακες του υπερρεαλιστή Ταύρου ζωγράφου Salvador Dali, που υπενθυμίζουν σε έναν Ταύρο την ακόρεστη δίψα του να εκφραστεί χωρίς να διασπάσει την εσωτερική του ενότητα, επιβάλλοντας την πεισματική του φύση.

Οι λογοτεχνικοί ογκόλιθοι του ρεαλιστή Ταύρου Honore de Balzac, που εκπροσωπούν την ανάγκη του Ταύρου να εκφράσει τα βιώματά του, μέσα από αναπόδραστες και συγκεκριμένες τακτικές, θέλησης και επιμονής.

H ερμηνεία της αγέρωχης Ταύρου Ella Fitzgeralnd στο «Sunshine Of Your Love» που αποτελεί για έναν Ταύρο το ερωτικό κάλεσμα της δικής του ευαισθησίας και οπτικής.

Η μαγειρική άποψη της διάσημης Ταύρου chef Alice Waters, που εκτός από τις γαστρονομικές επιθυμίες ενός Ταύρου, καλύπτει και την οικολογική τους συνείδηση, καθιερώνοντας τη χρήση βιολογικών και μόνο τροφίμων.

Οι γίγαντες του παγκόσμιου κινηματογράφου Ταύροι, Al Pacino, Jack Nicholson, και Daniel Day-Lewis, που συνδυάζουν το γοητευτικότερο μίγμα για έναν Ταύρο. Γνησιότητα, ταλέντο, λάγνες απολαύσεις και διαχρονική αξία.

Το ασίγαστο πάθος της Ταυρίνας ηγέτιδας της Αργεντινής Eva Perοn, που άρχισε με έναν έρωτα και κατέληξε σε μια αφοσιωμένη ζωή, την οποία ένας Ταύρος υμνεί για τις ακλόνητες συναισθηματικές, κοινωνικές και πολιτικές της διαστάσεις της.

Η αμεσότητα του Δανού Ταύρου σκηνοθέτη Lars von Trier, που δίνει την ικανοποίηση σε έναν Ταύρο να κουνάει δεικτικά το δάχτυλό του, αποκηρύσσοντας τους προβληματισμούς των γύρω του.

Τα gourmet εστιατόρια υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής απόλαυσης, τα πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων με στρώματα νερού και μηχανήματα massage, οι gallerie, οι κουνιστές πολυθρόνες, τα χαμάμ, τα περιοδικά με συνταγές και φυσικά το Karaoke!

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το astrology.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις