Τι σημαίνει να είσαι Ζυγός


Άριστοι διπλωμάτες, πολιτικοί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, διακοσμητές, αισθητικοί, αποζητούν την αποδοχή των άλλων και δεν έχουν άμυνες στην απαξίωση.
Ο Ζυγός εμφανίζεται με ένα σύμβολο στο ζωδιακό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα ζώδια, με την εσωτερική ερμηνεία που του προσδίδει.
Η ζυγαριά που το εκπροσωπεί δίνει μια υψηλότερη υπόσταση από τα ζώα και τους ανθρώπους, που συμβολίζουν τα υπόλοιπα ζώδια.
Το κομβικό σημείο του, σκοπό έχει να συνταιριάξει τη διανοητική και συναισθηματική ανθρώπινη πλευρά και η λέξη που του ταιριάζει απόλυτα, είναι η ένωση.
Οι Ζυγοί θεωρούνται από πολλούς το πιο αγαπητό ζώδιο του ζωδιακού, λόγω του χαρίσματος που έχουν να συναισθάνονται τις ανάγκες των άλλων και να είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις.
Γίνονται οι καλύτεροι φίλοι, σύντροφοι και μεσολαβητές, έχοντας για σκοπό την επίτευξη της ισορροπίας και της αρμονίας στις προσωπικές τους σχέσεις.
Παρόλα αυτά, η δυσκολία να επιτύχουν την εξισορρόπηση είναι μεγάλη και αυτό είναι το σπουδαιότερο μάθημα που πρέπει να πάρουν.
Η τάση τους να προσπαθούν να καλύψουν τα πάντα αποφεύγοντας οδυνηρές διαδικασίες, θυσίες και υπερβάσεις, θεωρείται από πολλούς μια υπεκφυγή που τους κάνει να φαίνονται επιφανειακοί, ρηχοί και αναξιόπιστοι.

Ένας Ζυγός όμως διαθέτει μεγάλο αντιστάθμισμα που συνθέτεται από υποχωρητικότητα, συγκατάβαση, σιωπηλή συχγωρητικότητα και μοιρασιά.
Κατά βάθος είναι σαν μικρά αθώα παιδιά που πείθουν με το νάζι και τη γλυκύτητά τους και στην ουσία καταφέρνουν να έχουν πάντα αυτό που θέλουν.
Αρμονικοί, δοτικοί, πρόθυμοι, κοινωνικοί, εξωστρεφείς, καλόγουστοι και πάνω απ όλα δίκαιοι, ενώ το πρόβλημά τους είναι πως δεν μπορούν να πουν όχι στους άλλους. Αυτή η συγκατάβαση τους κάνει να φαίνονται αφελείς και συμφεροντολόγοι, αλλά πηγάζει από την ανάγκη τους να τα έχουν καλά με όλους, μη βρίσκοντας λόγο να στενοχωρήσουν τους άλλους.
Η επιμονή τους στον έρωτα είναι παροιμιώδης, ενώ γίνονται χαλί για τους αγαπημένους τους.

Η ευγένεια και η αβρότητα ενός Ζυγού, έχουν το ίδιο μέγεθος με την αδιακρισία και την παρόρμησή τους, αλλά είναι μοναδικοί στο να καταλαβαίνουν τι θέλουν οι άλλοι και να το χαρίζουν απλόχερα, χωρίς αδυσώπητες κριτικές.
Η σχέση τους με το χρήμα είναι πολύ σαφής. Χωρίς χρήμα δεν μπορούν και το θεωρούν προϋπόθεση για την ευτυχία. Έχουν όμως άριστο μέτρο και δεν είναι ούτε άπληστοι, ούτε εγκρατείς.
Εξαιρετικοί καλλιτέχνες με υψηλή αισθητική και γούστο, ντύνονται όπως ακριβώς συμπεριφέρονται. Κομψά, εντυπωσιακά, πρωτότυπα, χαριτωμένα και καθόλου προκλητικά.
Ξέρουν να τραβάνε την προσοχή των άλλων, αγαπάνε πολύ τον εαυτό τους, αυτοπροβάλλονται, ναρκισσεύουν διαρκώς, είναι εγωκεντρικοί αλλά καθόλου εγωιστές.
Δεν θα μπορούσαν άλλωστε διότι δεν έχουν χρόνο για ψυχοφθόρες καταστάσεις, προτιμώντας να τον περνούν μπροστά στον καθρέφτη τους.
Το πρόβλημα είναι πως αποφεύγουν να κοιτάξουν βαθύτερα, να πιάσουν πιο λεπτές πλευρές της ύπαρξής τους, όντας φυγόπονοι και καλοπερασάκηδες.
Όταν όμως το κάνουν, οδηγούνται και οδηγούν και τους άλλους σε μονοπάτια υψηλών κραδασμών, λόγω της εκλεπτυσμένης φύσης που κουβαλάνε.

Άριστοι διπλωμάτες, πολιτικοί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, διακοσμητές, αισθητικοί, αποζητούν την αποδοχή των άλλων και δεν έχουν άμυνες στην απαξίωση.
Οι Ζυγοί είναι το πιο ρετρό ζώδιο του ζωδιακού, λατρεύουν τον vintage τρόπο ζωής, αναδεικνύοντας ακόμα και ένα τσουβάλι σε ένα μοναδικού στυλ ρούχο.
Ο Ζυγός φεύγει όταν αντιληφθεί πως η ιδέα του έρωτα με την οποία με την οποία ήταν ερωτευμένος, έπαψε να εκφράζεται από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το astrology.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις