Οι 12 Σαμαρείτες του ζωδιακού Πώς δείχνουν τις καλές προθέσεις τους


Με ποιον τρόπο δείχνουν τις καλές τους προθέσεις τα 12 ζώδια και ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσφέρουν σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους?
Η προθυμία των 12 του ζωδιακού σε όλο της το μεγαλείο!

ΚΡΙΟΣ

Τρέχει αμέσως και ανταποκρίνεται αυθόρμητα σε κάθε κάλεσμα. Φτάνει πριν προλάβει ο άλλος να απογοητευτεί εντελώς, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δρώντας αποτελεσματικά. Αναρωτιέται αν υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να κάνει και μπορεί να ευχαριστήσει κιόλας για την ευκαιρία που του δόθηκε να δράσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προτιμήσει να λύσει το θέμα με υλικές προσφορές παρά να ενεργήσει με την παρουσία του. Ένας αριθμός λογαριασμού είναι το ιδανικό γι αυτόν, αφήνοντας τους άλλους να ενεργήσουν κατάλληλα. Είναι πρόθυμος να συντρέξει αλλά όχι και να ζοριστεί, όμως η βοήθεια θα είναι σταθερή γιατί ξέρει να στηρίζει τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνει τα πάντα για να βρει πληροφορίες, προσφορές και ευκαιρίες, ενώ θα σε καθοδηγήσει μέσω των γνωριμιών του στους κατάλληλους ανθρώπους για να σε εξυπηρετήσουν. Θα επικοινωνήσει και θα βρει άκρη ο κόσμος να χαλάσει, μεσολαβώντας αμετανόητα, ακόμα και αν άλλοτε έχει εκτεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζήτα του ότι θες, αρκεί να βρίσκεται σε σπιτικό περιβάλλον κρατώντας για παράδειγμα το παιδί σου. Θα σου μαγειρέψει, θα σου συμμαζέψει, θα σου κρατήσει συντροφιά, θα σου ψωνίσει και θα σε κάνει να αισθανθείς πως απέκτησες μια δεύτερη μάνα έστω και πρόσκαιρα. Η τρυφερότητά του είναι φάρμακο στη δύσκολη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Θα σου δώσει πάνω απ’ όλα είναι κατανόηση συγχώρεση και ανοιχτή αγκαλιά. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ να αναγνωρίσεις τη μεγαλοψυχία του γι αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς βασιλιάς και θα ακούσει υπομονετικά το πρόβλημά σου στοχεύοντας στην καρδιά σου. Μόνο μην του θυμίσεις παρελθοντικά του λάθη γιατί η προθυμία του έχει όρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σε φροντίσει όσο κανείς άλλος, θα σου βρει τους καλύτερους γιατρούς, θα σου δώσει πολύτιμες συμβουλές, θα σε αφοπλίσει με τις θεραπευτικές του γνώσεις, θα σου συστήσει συνταγές και μαντζούνια και αν έχεις κατοικίδιο βρήκες τον τέλειο οικοδεσπότη για να εμπιστευτείς την αγαπημένη σου ύπαρξη.

ΖΥΓΟΣ

Ο πιο φιλόξενος και ανταποδοτικός του ζωδιακού, που ένα του δίνεις και σου δίνει δέκα. Θα σε κάνει συγκάτοικο προσφέροντάς σου το σπίτι του, θα σου ξεμπερδέψει τυχόν προβλήματα με τους άλλους, θα γίνει ο προσωπικός σου δικηγόρος, θα μεριμνήσει για να αισθανθείς καλά και αν τον έχεις βοηθήσει στο παρελθόν θα αισθανθείς τι σημαίνει φιλότιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βοηθήσει αφού βεβαιωθεί πως υπάρχει πρόβλημα κατά τη δική του κρίση. Ιδανικός να σου βρει τον καλύτερο ψυχολόγο αν δεν γίνει ο ίδιος για σένα, ενώ θα σε καθοδηγήσει άριστα σε κρίσεις πανικού και φόβου. Μπορεί να αισθανθείς πως σου δίνει με το σταγονόμετρο αλλά η βοήθειά του είναι πολύτιμη γιατί είναι πάντα ουσιαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σου προτείνει τις καλύτερες λύσεις για απόδραση, ξέρει τι θα σε κάνει να αισθανθείς καλά, γνωρίζει όλα τα μέρη που θα βοηθήσουν την ψυχολογία σου και θα σου δώσει ιδέες με φιλοσοφικές προεκτάσεις. Δεν θα σε αφήσει στιγμή χωρίς παρότρυνση ακόμα και αν στο τέλος βρεις μόνος/η σου τη λύση, αλλά η συμβολή του παραμένει ανεκτίμητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ιδανικός σαμαρείτης για τα ηλικιωμένα πρόσωπα στα οποία δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία. Ακούει τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες τους αναλογιζόμενος και τη δική του ζωή. Είναι ο τέλειος επαγγελματικός καθοδηγητής και σύμβουλος των αξιών και της ηθικής. Μην παγιδευτείς αν δεν σου γεμίζει πάντα το μάτι. Πάρε τη βοήθειά του γιατί η σοφία του είναι σπάνια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σου ανατρέψει κάθε στεγανό, θα σε βοηθήσει να δεις μακριά, θα σου ξεδιπλώσει θεωρίες που θα σε ταρακουνήσουν και θα σε ενεργοποιήσει με το ευφυές χιούμορ του. Θα μείνει δίπλα σου μέχρι να δει πως έχεις απογαλακτιστεί αλλά μην περιμένεις να σου δώσει έτοιμες λύσεις. Δίνει μέχρι εκεί που έχει αποθέματα κρατώντας πάντα κάτι για να μην αδειάσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα σπεύσει να σου δώσει έμπνευση, υποστήριξη και αμέριστη βοήθεια. Μπορεί να γίνει ο μπάτλερ σου χωρίς κανένα ενδοιασμό και η καλλιτεχνική του φύση θα σε αποτοξινώσει από το συνηθισμένο. Αν θέλεις χρώμα στη ζωή σου θα στο δώσει με όλη του την καρδιά και θα σου διαβάζει παραμύθια στις αϋπνίες σου. Σε φέρνει στην πραγματικότητα μέσω της πλάνης, μοναδικός στο είδος του.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το astrology.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις