Παναγιώτης Χατζηστεφάνου Panagiotis Chatzistefanou Περί διαπραγμάτευσης ΣΥΡΙΖΑ


Διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ

Η πτωχή εξαδέλφη Δεσποινίς Εκεχειρία, ακολούθησε την συνεσταλμένα διστακτική αλλά σαφώς κομψότερη Αρνησικυρία και πήγαν παρέα έναν περίπατο στην περιφέρεια της συνενοχής.
Εκεί συνάντησαν την κοινή τους φίλη, την Υπαρξιναυτία, την εκούσια ναυτολογημένη δεσμώτιδα του ιλίγγου.
Ήπιανε παρέα στην υγειά της πανταχού τηρούσας και τα πάντα τηρούσας πρωτεύουσας του Διηνεκούς Ολοκαυτώματος. Οι κακές γλώσσες τους είχαν βγάλει παρατσούκλια - Η Φρικώ, Η Σκοταδώ και η Απελπισώ. Γελώντας υποχθόνια, τέτοια λέγανε γι' αυτές όποτε η κίτρινη ταπετσαρία σταματούσε για λίγο να ψιθυρίζει.

Άρτια εξοπλισμένοι τρομοκράτες από τα τάγματα υπαρξιακής χρησικτησίας επελαύνουν ακαταμάχητα στις τελευταίες σπιθαμές της εν ακούσια αγιότητα ανεβεβλημένης αυτοχειρίας.
Σαγόνια νεκροκεφαλών πνιγμένων παιδιών αποσοβούνταν πάνω στο παχύ χαλί της οικοδέσποινας στην έπαυλη της Ανάσχεσης Παρέμβασης, εκεί όπου οι οδοντοστοιχίες της κλεπταποδοχής φοριούνται ως κλακέτες που θορυβούν τους μύστες της ιεροσυλίας με το ασεβές κροτάλισμα των νεκροφαγικών τους αναμνήσεων.

Δικογραφίες συσσωρεύονταν στις καταπονημένες εισαγγελίες όπου οι συνήγοροι υπεράσπισης της καθοδικής και αέναης τραυματισμένης περιγράφαν στις καταγγελίες τους πως η Ξενοφώντεια ανάβαση κατέληγε να θρυμματίζεται λόγω της καλειδοσκοπικής παρειδωλίας της αίθουσας με τους καθρέφτες, εκεί όπου το αντικατοπτριζόμενο κλιμακοστάσιο επαναλάμβανε τα επικίνδυνα του σκαλοπάτια επ' άπειρον και προκαλούσε παραισθήσεις στην πωλήτρια της μπουτίκ αξεσουάρ για άνεργα ασθενοφόρα νοσηρών εκδουλεύσεων.

Ζητούσαν δε αποζημιώσεις από τις προσχεδιασμένες επαναλήψεις των τεθλασμένων αντανακλάσεων, και ως μέθοδο αυτής της δολιοφθοράς στοχοποιούσαν την απαγωγή της Διαφάνειας και την παράνομη κράτηση της πίσω από αόρατα τείχη στατικού υδράργυρου! Ή μήπως ήταν ιωδίου?

Έξω από το διανυκτερεύον ιατρείο συνωστίζονταν τα άνεργα ασθενοφόρα νοσηρών εκδουλεύσεων συνεπικουρούμενα από στρατιές συνηγόρων υπεράσπισης της συνεσταλμένης διστακτικότητας, αυτής της γυναίκας- θύμα γενικευμένου ατυχήματος, που έσπαγε διαρκώς τα πόδια της στο αντικατοπτριζόμενο κλιμακοστάσιο της μπουτίκ αξεσουάρ για τα ίδια τα φορεία που την επανέφεραν διαρκώς στην αίθουσα των Επανειλημμένων Περιστατικών.

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις