Παναγιώτης Χατζηστεφάνου Αληθοκράτης χωρίς επιλογή


Αποσπάσματα από την προσωπική του σελίδα στο fb

Δεν έγινα αληθοκράτης από επιλογή. Με απήγαγε η μαρτυρία...

Πολλοί μου λένε ότι τους προσβάλλω την νοημοσύνη όταν τους ρωτάω αν με καταλαβαίνουν...Όμως εγώ απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι δεν χάθηκαν στο σκοτάδι που περιπλανιόμαστε. 
Ο αληθοκράτης είναι εκείνος που επιχειρεί να τρομοκρατήσει το ψέμα.
Ένας πραξικοπηματίας εν ονόματι της αλήθειας, είναι ένας απεσταλμένος της απόγνωσης και μάντης αναμνήσεων.
Έρχεται από το μέλλον για να σας πει για το παρελθόν του και να σας προειδοποιήσει "ότι σε αυτό το μονοπάτι συνέβησαν αυτά", με την ελπίδα ότι εσείς θα καταλάβετε και θα αλλάξετε πορεία.
Στην περιφέρεια της συνενοχής, εκεί που διαπραγματευόμαστε στα περιθώρια της ελευθερίας του να μην πεθάνουμε, στις διαβαθμίσεις της σκιάς μέχρι το απόλυτο σκοτάδι, έξω από τον επιχρυσωμένο κύκλο του ψεύτικου ήλιου.

Στα όρια του αδιανόητου βρίσκεται σε μέγιστο συναγερμό η επιτακτική ανάγκη της σκεπτόμενης συνείδησης.
Τα υπόλοιπα είναι όλα ψέματα και φαλκιδεύσεις της εσπευσμένης αμνησίας εκείνων που προτιμούν να ζουν σαν να έχουν ήδη πεθάνει, αφού είναι προτιμότερη από την αλήθεια η παραίσθηση ότι είμαστε το αποκύημα της τελευταίας ευχής ενός τρελού που κάηκε στα κρεματόρια.
Ο πολιτισμός σας παράγει τέχνη και λόγο μόνο και μόνο για να χρησιμοποιήσει την δόξα τους προκειμένου να επισκιάσει και να αποσοβήσει κάθε απόπειρα κριτικής στο σφαγείο που υμνεί.
Ύμνος στην ζωή, δίπλα στα κρεματόρια, απόλυτα συνειδητά πως αυτός μόνο ως σαρκασμός των ανυποψίαστων θυμάτων, μπορεί να εννοηθεί.

Όλα πλέον έχουν μετατραπεί σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι εγκληματικής απάθειας, νοσηρής αδιαφορίας, σιωπηλής συναίνεσης, ξεμπουρλεμένης αποθράσυνσης και δολοφονικής κακεντρέχειας.

Όλες θα πληρώσουν το τίμημα του μοχίτο στα σεπαρέ του Σατανά.
Όλες θα γδαρθούν ζωντανές για τις degustation στο φουαγιέ του Εωσφόρου.
Όλες θα εξανδραποδισθούν προς τιμήν του χαριτόβρυτου κοσμοπολιτισμού.
Όλες θα ξυπνήσουν ουρλιάζοντας από τον εφιάλτη της συμμετοχής. Δεν θα γλιτώσει κανείς.

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις