Τα άστρα 19/5 Η επιθυμία σου να επιθυμείς μπορεί να σε παγιδεύσει στην επιθυμία της


Η σημερινή μέρα καθορίζεται από το πάθος και την εσωτερική φλόγωση καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό στις 9.29 το πρωί.

Μέχρι την επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία πλανητική συναναστροφή αφήνοντάς μας για άλλη μια φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα να αφομοιώσουμε τα χαρακτηριστικά της αυτή τη φορά με τη Σκορπίσια τους διάσταση.
Αυτό σημαίνει πως η σημερινή μέρα είναι μια μέρα που το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να νιώσουμε την αναγκαιότητα να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας δυνάμεις. Το πνεύμα της συνεργασίας δεν μας ενθαρρύνει πλέον και γινόμαστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις και βεβαιώσεις, ακόμα και αν αυτό αδικεί τους πραγματικά γνήσιους και ανιδιοτελείς υποστηρικτές μας.

Επιπλέον η εμμονή που πιθανά να μας κυριεύσει σήμερα μπορεί να έχει αυτοκαταστροφικές προεκτάσεις καθώς δεν ελέγχουμε τις επιθυμίες τη στιγμή που διαρκώς γιγαντώνονται.
Η μέρα προσφέρεται για να πάρουμε το αίμα μας πίσω, να ανταποδώσουμε κακές συμπεριφορές, να μιλήσουμε καυστικά ή να προσπαθήσουμε να εκδικηθούμε.
Η σεξουαλική μας διάθεση είναι στα ύψη, ενώ ψάχνουμε τρόπους και μεθόδους να δείξουμε ελκυστικοί και ακαταμάχητοι.

Η θέλησή μας σήμερα είναι πολύ ισχυρή γι αυτό θα πρέπει να την ανυψώσουμε και να μην παρασυρθούμε από κατώτερα και μικροπρεπή αισθήματα.
Ιδανική μέρα για ιατρικές εξετάσεις ειδικά ορμονικές και εξετάσεις που αφορούν τα σεξουαλικά μας όργανα, καθώς επίσης και για επενδύσεις, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα.

Σκορπιέ, βγάζεις επιδεκτικά το κεντρί σου και όποιον πάρει ο χάρος. Δεν προτίθεσαι να κάνεις βήμα πίσω, αλλά αν έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σου γίνεσαι άγγελος.

Αιγόκερε, Παρθένε, Ιχθύ και Καρκίνε, η μέρα διευκολύνει υποθέσεις που αφορούν τις υλικές σου ανάγκες, οικονομικά και φορολογικά θέματα, καθώς και τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν χρήμα και συναισθήματα.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, είναι δύσκολο να κατανοήσεις κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και δεν είσαι από αυτούς που έχουν όρεξη να επιτεθούν. Ωστόσο αν σε προκαλέσουν θα ανταποδώσεις. Εκμεταλλεύσου τη δυναμική της μέρας για να σκεφτείς βαθιά και να συνομιλήσεις με τον εαυτό σου.

Λέοντα, Ταύρε και Υδροχόε, δεν ξεχνάς σήμερα όποιον και ότι σε ενόχλησε και μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και αδίστακτος. Πρόσεξε μόνο γιατί η μανία σου μπορεί να γίνει μπούμερανγκ. Σκέψου πολύ πριν απασφαλίσεις αν σε συμφέρει να το κάνεις.

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις