Τα άστρα το Σαββατοκύριακο 21 και 22/5 Η Πανσέληνος αυτή έχει πληθώρα επιλογών αλλά επιζήμια δράση


Το Σαββατοκύριακο αυτό φιλοξενεί την Πανσέληνο του Μαίου, που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 2η μοίρα του Τοξότη.

Επιπλέον έχουμε και την ευχάριστη αλλαγή της πορείας του Ερμή, που μπαίνει σε στάση στις 4.19 το μεσημέρι της Κυριακής για να γυρίσει επιτέλους σε ορθή φορά και να μας ξεμπλοκάρει από τις αναστατώσεις και τα απρόοπτα, που προκαλούσε τον τελευταίο καιρό.
Οι επιδιώξεις μας παίρνουν άλλη τροπή και όλα σιγά σιγά μπαίνουν σε τροχιά ανάληψης δράσης χωρίς εμπόδια.
Θα πρέπει όμως να αφήσουμε δυο – τρεις μέρες μέχρι να ευθυγραμμιστεί εντελώς, διότι ακόμα οι πρώτες μέρες της ευθείας φοράς του είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές και απρόβλεπτες.

Ιδιαίτερα σημαντικό λοιπόν αυτό το Σ/Κ γιατί μας δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχτούμε για την εβδομάδα που ακολουθεί που για πολλούς θα είναι καθοριστική σε σχέση με τους στόχους μας.

Το Σάββατο η Σελήνη θα κινείται ακόμα στον Σκορπιό και στις 2.39 το μεσημέρι θα έρθει σε κόντρα με την Αφροδίτη και αυτό που θα επικρατήσει ως το βράδυ είναι μια έντονη τάση για απολαύσεις λόγω της αυξημένης συναισθηματικής και η υλικής λαιμαργία μας.
Μέρα που θα ξοδέψουμε χρήματα και συναισθήματα προκειμένου να γεμίσουμε το κενό που τυχόν αισθανόμαστε ή απλά να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο τα κεκτημένα μας.
Διασκέδαση και ξεφάντωμα κυριαρχούν ενώ η Σελήνη στις 9.48 το βράδυ περνάει στον Τοξότη για να κορυφώσει 14 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, την ολόγιομη φάση της.
Πολύ έντονη η μέρα λοιπόν και άκρως ερωτική, κάτω από το φως της Πανσελήνου και με αδηφάγες επιθυμίες, που δεν χορταίνουν εύκολα.

Η Κυριακή και αυτή μέρα έντονων συναισθημάτων, που χαρακτηρίζεται από αγωνία για το άμεσο μέλλον και για την εξέλιξη θεμάτων που μας απασχολούν.
Αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε όλο το Σ/Κ είναι η διάθεση του ανάδρομου Άρη που συμμετέχει δυσαρμονικά στην Πανσέληνο και μας κάνει να ξεσπάμε εύκολα ενάντια σε ματαιώσεις, εμπόδια, ασάφειες και μασημένα λόγια.
Το μυστικό της επιτυχίας είναι να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και στους άλλους, κάτι σαν τελευταία ευκαιρία λίγο πριν το τελικό ανέβασμα της αυλαίας στη σκηνή των επιδιώξεών μας.

Επηρεάζονται εντονότερα Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων τους καθώς και όσοι πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 2η μοίρα των ζωδίων αυτών. Όλοι όσοι ανήκετε στα μεταβλητά αυτά ζώδια έχετε περισσότερες προσδοκίες και ενεργοποιείστε στο έπακρον. Προσοχή στην επιπόλαιη και απερίσκεπτη δράση σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, απολαυστικό το Σ/Κ για εσάς με πολλές ευκαιρίες για έντονες στιγμές ειδικά το Σάββατο και μια γλυκιά προσμονή για την εβδομάδα που έρχεται.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, η αγωνία και το άγχος που σας κυριεύουν θα μετατραπούν σταδιακά σε ικανοποίηση αρκεί να συνειδητοποιήσετε πως δεν γίνεται να είστε τόσο αυθόρμητοι και διαχυτικοί τη στιγμή που επιβάλλεται να είστε εγκρατείς και μετρημένοι. Και ο νοών νοείτο.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις