Τα άστρα το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαίου


Τα παραμύθια φτιάχνονται όταν η πραγματικότητα φαντάζει παραμύθι

Ένα άχαρο Σ/Κ είναι αυτό που έρχεται καθώς υπάρχει έντονα μια ψευδαίσθηση αλλά και μια πλάνη, που κάποιους τους αφορά περισσότερο και προσγειώνονται απότομα από τα σύννεφα. Ο συνωστισμός δυσαρμονικών όψεων ιδιαίτερα την Κυριακή, είναι μια ένδειξη πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιδιώξεις μας κάτι που θα φανεί έντονα την επόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο 28/5 ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο και την αρμονική όψη με τον Ουρανό να απογειώνει τη διάθεση και ως αργά το απόγευμα να νιώθουμε πως όλα είναι ιδανικά πλασμένα, με μπόλικη δόση ιδεαλισμού και αυξημένη διάθεση επικοινωνίας.
Από το βράδυ όμως και μετά όλα αλλάζουν ξαφνικά, ξεκινώντας με τη δυσαρμονική όψη με τον Άρη, που κάνει το βράδυ μας να μοιάζει με ανταγωνιστικό ντέρμπυ που ακούγονται τα συνθήματα όλων, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Το βράδυ αυτό επικρατούν εκνευρισμός έντονη κίνηση και υπερδιέγερση και καλό θα ήταν να επιλέξουμε ότι κάνουμε να το κάνουμε σε στενά, φιλικά και δοκιμασμένα πλαίσια.

Η Κυριακή 29/5 είναι μια μέρα που προκαλεί δυσφορία και δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε τίποτα όπως το θέλουμε.
Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες 5’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και οι δυσαρμονικές συναντήσεις της έχουν επίπτωση στην ψυχολογία μας.
Προβληματισμοί και πολλά ερωτηματικά εγείρονται από το πρωί ως το βράδυ ενώ δεν είμαστε σε θέση να πούμε αλήθειες προτιμώντας να κερδίζουμε χρόνο. Αυτό σημαίνει πως θα εξαπατήσουμε τους άλλους ή θα εξαπατηθούμε και το χειρότερο είναι πως δεν έχουμε εναλλακτικές. Η δειλία και η ανημποριά επικρατούν και το βάρος τους παρόλο που είναι ασήκωτο, δεν μπορεί να ελαφρύνει παρά μόνο αν καταφύγουμε στη φαντασία και στην ονειροπόληση, φτιάχνοντας ένα δικό μας παραμύθι με αίσιο τέλος.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, είστε οι πιο στριμωγμένοι από όλους και η Κυριακή θα είναι μέρα συνειδητοποίησης που θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις. Φυσικά και δεν θα τις ανακοινώσετε στους άλλους, τουλάχιστον φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι, εσείς έχετε άλλο θέμα, αυτό της εκνευριστικής υπομονής προκειμένου να πάει κάτι παρακάτω, τη στιγμή που ο ανάδρομος Άρης έρχεται να σας ζητήσει τα ρέστα που δεν κάνατε όσα έπρεπε. Το παρελθόν είναι ξανά εδώ έχοντας εκτοπίσει το παρόν.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Καρκίνοι και Κριοί, είστε στη μέση και παρακολουθείτε τα δρώμενα χωρίς να μπορείτε να κάνετε και πολλά και σίγουρα δεν είστε αυτοί που προκαλούν ή ορίζουν τις καταστάσεις. Επειδή όμως είστε και οι πιο ψύχραιμοι, εκμεταλλευτείτε αυτό το προσόν και αφουγκραστείτε τα πάντα και τους πάντες, πριν έρθει η στιγμή της δράσης.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις