Τα άστρα 15/6 Γούστο, αισθητική και αισθησιασμός


Βρισκόμαστε στη μέση του Ιουνίου και ακόμα και ο καιρός δείχνει την ευμετάβλητη διάθεσή του με αστραπές και βροντές τη μια μέρα και με ηλιόλουστες διαθέσεις την άλλη.

Σήμερα η μέρα είναι ηλιόλουστη τουλάχιστον αστρολογικά, με την Σελήνη στον Ζυγό σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη στους Διδύμους, να σκοπεύουν να συνουσιάσουν την επιθυμία μας με την αισθητική αλλά και να φέρουν στο δρόμο μας όλες εκείνες τις συνθήκες, που μας κάνουν να ξεχνάμε τα άσχημα που μας περιτριγυρίζουν.

Ως αργά το απόγευμα λοιπόν κλείνουμε ραντεβού για μια περιποίηση στο σώμα μας, διακοσμούμε το σπίτι ή το γραφείο μας κάνοντας και μια νέα προσθήκη, έχουμε έντονη καλλιτεχνική τάση, ενώ είναι ιδανικό διάστημα για διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα.
Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να κινήσουμε διαδικασίες για να προωθήσουμε ένα σχέδιό μας καθώς πειθώ και διπλωματία αφοπλίζουν και οι καλές προθέσεις όλων, τις αφομοιώνουν με ευεργετικό τρόπο, για όλους.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε ανθρώπους που θα μας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία και μερικές ώρες μαζί τους να μας δώσουν να καταλάβουμε πόσο σημαντικές είναι οι απλές χαρές της ζωής.

Στις 4.18 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και πολλοί από εμάς όσοι έχουν ακόμα κέφι από τις δυσκολίες που μας ζώνουν, έχουμε την ευκαιρία να ερωτοτροπήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ όλη μας η στάση αναδύει έρωτα.

Η μέρα ως το απόγευμα είναι πολύ ευεργετική για τους Ζυγούς και τους Δίδυμους ενώ και οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι και οι Τοξότες είστε σε ανεβασμένη διάθεση και όλη η παρέα προσπαθείτε να αναζωογονηθείτε με διάφορους τρόπους.

Από το απόγευμα και μετά Σκορπιοί και Ταύροι αισθάνεστε μια συναισθηματική φλόγα με συνοδεία έντονου ερωτισμού, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, παραδίνετε τους εαυτούς σας στη ροή των πραγμάτων απολαμβάνοντας ή παρατηρώντας, όσα διαδραματίζονται.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις