Τα άστρα 16/6 Ζήτα μου ό,τι θες!


Μια πολύ ευνοϊκή μέρα είναι η σημερινή που φέρνει και απρόσμενες εξελίξεις καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό εναρμονίζεται με τον Δία.

Λόγω του ότι η όψη αυτή κορυφώνεται το βράδυ, η νύχτα μας επιφυλάσσει μάλλον περισσότερα από ότι η μέρα και εδώ θα πρέπει να σταθούμε αρκετά.
Το βράδυ αυτό είναι Έρωτας. Είναι προσπάθεια επανασύνδεσης με οποιοδήποτε κόστος, είναι μια γλυκιά υπερβολή που ακόμα και αν δεν ευοδώσει μας μένει η ικανοποίηση της προσπάθειας, είναι ρομαντικές βόλτες στη θάλασσα, είναι ανάγκη έκφρασης, δόσιμο, φιλιά αγκαλιές και πάνω από όλα μια απροσδόκητη ένδειξη που πρέπει να φυλάξουμε βαθιά μέσα μας.

Για να ξαναγυρίσουμε και στην ημέρα, που προηγείται πριν από το ηδονικό αυτό βράδυ, σήμερα κάνουμε ό,τι κάνουμε με μεγάλη αισιοδοξία και με τη συνοδεία της τύχης σε κάθε μας κίνηση. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για οικονομικά θέματα, είναι μια μέρα που κερδίζουμε και δεν έχουμε απώλειες, εκτός και αν ο προσωπικός μας χάρτης είναι εντελώς απαγορευτικός.
Είναι ιδανική μέρα για τυχερά παιχνίδια, διαπραγματεύσεις, οικονομικές συναλλαγές και ρυθμίσεις και μέρα που ξελασπώνουμε από δυσκολίες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι Σκορπιοί και οι Παρθένοι που η ερωτική σας ζωή απογειώνεται αλλά και η τύχη σας προσφέρεται με κάθε τρόπο.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι, μπορεί σήμερα να έχετε νέα που θα σας χαροποιήσουν πολύ και να δείτε τις προσπάθειές σας να πιάνουν τόπο. Κινήστε οικονομικά θέματα.
Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, πολλές εξελίξεις επιφυλάσσει η μέρα ιδιαίτερα σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα και η νύχτα που ακολουθεί είναι ένα ξεφάντωμα χαράς.
Τοξότες και Δίδυμοι, σας δίνεται μια ευκαιρία να επανορθώσετε. Αν την χάσετε και δεν φανείτε ευγνώμονες θα έχετε πετάξει μια μεγάλη ευκαιρία να δείξετε πως δεν είστε αχάριστοι.

Κατερίνα ΣαλωνίκηΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις