Τα άστρα 17/6 Ο ανταγωνισμός της πρόκλησης


Η μέρα αυτή επιτάσσει δράση και μάλιστα σε μια στιγμή που οι καταστάσεις είναι μια ανάσα πριν το ξεκαθάρισμα, που θα έρθει σε λίγες ημέρες.

Αυτό, γιατί η Σελήνη στον Σκορπιό συναντιέται σήμερα με τον ανάδρομο Άρη με αποτέλεσμα να μας κινητοποιεί για διάφορους λόγους, όπως από φόβο μην εκτεθούμε για παρελθοντικές εξαπατήσεις και λάθη ή από την αγωνία μας να διασφαλίσουμε αυτά που μας ανήκουν, σε όλα τα επίπεδα.
Σήμερα κινούμαστε με προσοχή και επιφύλαξη, αλλά λειτουργούμε αποφασιστικά και σταθερά με μόνο κίνδυνο την απειλή του θυμού και του εκνευρισμού, που δεν λέει να μας εγκαταλείψει. 
Η ένταση είναι αισθητή από το πρωί και κορυφώνεται νωρίς το απόγευμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε να χάσουμε το δίκιο μας.
Οικονομικές διεκδικήσεις και διευθετήσεις πρέπει να δρομολογηθούν πάση θυσία ενώ οτιδήποτε φορολογικό εκκρεμεί από το παρελθόν είναι η κατάλληλη μέρα να διορθωθεί.

Το αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 10.38 το βράδυ, που θα παραμείνει στο τρυφερό αυτό ζώδιο έως τις 11 Ιουλίου.
Θα συνειδητοποιήσουμε πως η ανάγκη μας για φροντίδα, στοργή και συναισθηματική γαλήνη διογκώνεται, ενώ το ενδιαφέρον μας εστιάζεται σε ότι αφορά το σπίτι και τους δικούς μας ανθρώπους.

Το τριήμερο της αργίας με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μοιάζει με διαμονή σε κατασκήνωση νταντάδων.

Σκορπιέ, πρωταγωνιστείς σε μια μέρα που πρέπει να διαχειριστείς προς όφελός σου. Δραστηριοποιήσου, κλείσε εκκρεμότητες, φρόντισε τον εαυτό σου και πάνω από όλα δώσε στους άλλους να καταλάβουν πως δεν είσαι διατεθειμένος να παίξεις εφηβικά παιχνίδια.

Ταύρε, Λέοντα και Υδροχόε, πιέζεσαι σήμερα και νιώθεις πως πρέπει να προλάβεις πολλά έχοντας μια αγωνία για την τελική έκβαση. Η ένταση σήμερα είναι αμείωτη γι αυτό φρόντισε να την εκτονώσεις διεκπεραιώνοντας αυτά που ξέρεις ότι πρέπει.

Αιγόκερε, Παρθένε, Καρκίνε και Ιχθύ, διευκολύνεσαι σήμερα, γιατί η πίεση σε δραστηριοποιεί. Κανόνισε τις υποθέσεις σου και βασίσου στο ένστικτό σου που είναι αλάνθαστο. Μην παρασυρθείς από υποσχέσεις που δεν θα ισχύσουν.

Ζυγέ, Κριέ, Τοξότη και Δίδυμε, οι ανταγωνιστικές διαθέσεις σήμερα βγάζουν νικητή αλλά βγάζουν και χαμένο. Επειδή λοιπόν η ισοπαλία δεν ισχύει σε αυτό το παιχνίδι φρόντισε να είσαι σίγουρος για τα χαρτιά σου γιατί το τίμημα είναι μεγάλο.

Κατερίνα Σαλωνίκη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις