Τα άστρα το Σαββατοκύριακο 18 και 19/6 Να σε νοιάζει μόνο το ταξίδι και όχι ο προορισμός


Μια ανάσα πριν την Πανσέληνο του μήνα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και αυτό από μόνο του μπορεί να εγγυηθεί
ένα ενθουσιώδες Σαββατοκύριακο με παρείστικη διάθεση και αποδράσεις μακριά από το μέρος που κατοικούμε.
Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του διήμερου εν όψει και της αργίας της Δευτέρας, που θα εκμεταλλευτούν πολλοί από εμάς.

Το Σάββατο η κόντρα της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους στις 9.48 το πρωί, καθορίζει την ημέρα και της δίνει μια δροσερή νότα παρόλο που η όψη αυτή δημιουργεί εκνευρισμό.
Σήμερα η διάθεση είναι κουτσομπολίστικη οι συζητήσεις είναι το αλατοπίπερο της μέρας και τα νέα σκάνε σαν τα κύματα στα πόδια μας.
Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε την ημέρα αυτή είναι οι αντιδράσεις μας σε όσα ακούμε και ο τρόπος που μιλάμε καθώς η επικοινωνία θα είναι συχνή και έντονη.
Πολλά θα ειπωθούν σήμερα και στόμα και αυτιά θα υπερλειτουργήσουν.

Η Κυριακή αναμένεται μια ανάλαφρη μέρα με αχόρταγη τάση για ψυχαγωγία καθώς η Σελήνη στον Τοξότη κοντράρεται με τον Δία κυβερνήτη του ζωδίου που φιλοξενείται.
Σήμερα νιώθουμε σαν έφηβοι που η περιπέτεια στη ζωή τους είναι κάτι αυτονόητο το ίδιο και το ρίσκο και η υπερβολή.
Η μέρα είναι ευχάριστη με πολλές προκλήσεις και προτάσεις, κυριαρχώντας η ανάγκη για ανεμελιά, δραστηριότητα στην άμμο ή στα βότσαλα, καλό φαγητό, ήλιο, θάλασσα, φιλικές συναναστροφές και πρωτότυπες εμπειρίες.

Όλα αυτά κάτω από την ήδη υπάρχουσα επιρροή της αυριανής Πανσελήνου που διογκώνει τις επιθυμίες και τα συναισθήματα.

Τοξότη, το διήμερο είναι γεμάτο πληροφορίες και ειδήσεις και επίσης μια προσφορά ανεκτίμητη γι αυτό φρόντισε να το χορτάσεις όσο περισσότερο μπορείς.
Δίδυμε, Παρθένε και Ιχθύ, πάρε μια βαθιά ανάσα αυτό το διήμερο γιατί από βδομάδα σε περιμένουν καθοριστικές καταστάσεις. Πάρε τη χαρά και τη δύναμη που σου προσφέρονται και κράτα αποθέματα.
Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, ένα συναρπαστικό διήμερο σε περιμένει ακόμα και αν ο δικός σου ουρανός είναι σκοτεινιασμένος. Το κοινωνικό σου περιβάλλον σε αποφορτίζει και σε στηρίζει αμέριστα.
Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, άφησε στην άκρη όλα όσα σε προβληματίζουν και ξέχνα για δύο μέρες πως υπάρχουν. Φρόντισε να περάσεις πολύ χρόνο με την οικογένεια και μην αφήσεις τίποτα να παρενοχλήσει αυτό το όμορφο διάλλειμα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις