Τα άστρα 20/6 Η Πανσέληνος του δίκιου και του θράσους


Η σημερινή Πανσέληνος είναι το γεγονός της ημέρας και πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα του Τοξότη στις 2.00 το μεσημέρι.
Μία ώρα σχεδόν αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω.
Η Πανσέληνος αυτή όπως και η μέρα, χαρακτηρίζονται από την αντίθεση ακριβείας του Ερμή στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Τοξότη και τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Επίσης χαρακτηριστική είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο και η αντίθεσή της με την Σελήνη.

Η εβδομάδα μας λοιπόν αρχίζει με καύσωνα κλιματολογικό και αστρολογικό και η μέρα μας είναι γεμάτη συζητήσεις, λόγια, αντιπαραθέσεις και πολλές πιέσεις.
Είναι πολύ πιθανό να μας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις καθώς ο Ποσειδώνας τείνει να γκρεμίσει όσα ο Κρόνος προσπαθεί να βάλει σε τάξη έστω και μέσα από ψυχοφθόρες διαδικασίες.
Θα πρέπει σήμερα κάτω από το φως της Πανσελήνου να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια να είμαστε συνεπείς και να αποφύγουμε τα ανώφελα λόγια.
Επαγγελματικά θέματα και εξαπατήσεις είναι το κύριο μενού της ημέρας και της Πανσελήνου ενώ το συνοδευτικό νοστιμίζει λίγο τη στυφότητα και είναι η σύνοδος Αφροδίτης – Ήλιου στον Καρκίνο.

Η συμπόνια που προσδίδει η όψη αυτή δεν αναιρεί την σκληρή διαπραγμάτευση που γίνεται, αλλά σίγουρα ευαισθητοποιεί μερικές συνειδήσεις.
Προβλήματα με το νόμο είναι πολύ πιθανά καθώς και αποκαλύψεις που τσακίζουν.

Εν κατακλείδι αυτή η Πανσέληνος βγάζει στη σέντρα πολλά κακώς κείμενα και οι ομάδες είναι δύο. Αυτοί που αγωνίζονται για το δίκιο τους και αυτοί που αγωνίζονται για το θράσος τους.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, αν είστε υπόλογοι παραδεχτείτε τα λάθη σας. Αν είστε κατήγοροι θα διεκδικήσετε μέχρι τέλους. Η μέρα αυτή είναι καθοριστική για πολλούς από εσάς. Προσοχή στις εξαπατήσεις και στις αντιδράσεις σας.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες, περιμένετε πολλά αυτές τις μέρες και αυτή η Πανσέληνος έχει την τάση να σας τα προσφέρει. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να βρείτε ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν για να ξεσκεπάσετε μια σκοτεινή κατάσταση.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, για εσάς η Πανσέληνος αυτή είναι μια προτροπή να κλείσετε πληγές και να δώσετε τόπο στην οργή. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα αλλά θέλετε να τα προσφέρετε μόνο εκεί που αξίζει. Οι υπόλοιποι αντικρίζουν την περιφρόνησή σας.

Κατερίνα Σαλωνίκη
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις