Τα άστρα 21/7 Η ανάληψη των ευθυνών είναι θέμα αξιοπρέπειας


Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο σήμερα στις 1.34 το μεσημέρι, βάζοντας τέλος στα πολλά λόγια χωρίς αντίκρισμα,
στην πλάνη, στην εξαπάτηση και στην αβασάνιστη πρόθεση να κερδίσουμε χρόνο εις βάρος των άλλων.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο είναι ευαίσθητος και συμπονετικός και εκτός αυτού, δεν στοχεύεται από την κόντρα Κρόνου –Ποσειδώνα και μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά, ανενόχλητος.
Σήμερα λοιπόν η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω απέναντι από τον Ήλιο και συνοδεύεται από τις αρμονικές όψεις του Δία και του Ποσειδώνα έως το βράδυ.

Επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να εξελιχθούν με απρόσμενα ευχάριστο τρόπο ενώ η μέρα προσφέρεται για προβολή και επέκταση.
Συναισθηματικές και υλικές επενδύσεις είναι σίγουρες αλλά κάτω από το πρίσμα της λογικής και αυτό είναι που μας κάνει να πατάμε σε γερό έδαφος, αποφεύγοντας τις λακκούβες της υπερεκτίμησης.

Το βράδυ, η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί συναισθηματική ένταση και κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, αισθανόμαστε το πάθος να καθορίζει όλες μας τις κινήσεις.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, η μέρα σας πάει ένα βήμα μπροστά και οι προσδοκίες έρχονται πιο κοντά σας. Λογική με συναίσθημα εναρμονίζονται πλήρως και σας βοηθάνε να βγάλετε εις πέρας δύσκολες υποθέσεις που σας προβληματίζουν. Το βράδυ οι κραδασμοί είναι θορυβώδεις.

Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Σκορπιοί, μια πολύ δημιουργική, εμπνευσμένη και τυχερή μέρα είναι η σημερινή, που βοηθάει όχι μόνο να λύσετε διαφορές, αλλά να προσεγγίσετε ανθρώπους και καταστάσεις, που σε άλλη φάση θα ήταν αδιανόητο.

Κριοί και Ζυγοί, είστε αναστατωμένοι και δεν χαλαρώνετε εύκολα σήμερα. Η εσωτερική ένταση διαχέεται σε όλες σας τις συναναστροφές και είναι έκδηλο πως κάτι σας απασχολεί που δεν μπορείτε να κρύψετε. Το βράδυ όλα γίνονται πιο έντονα γι αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο και όπως μπορείτε.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Τοξότες, το γεγονός πως έχετε κατεβάσει ρολά μπορεί να εξυπηρετεί την δική σας ανευθυνότητα αλλά οι άλλοι χτυπάνε απέξω με το δίκιο τους. Η απουσία σας απέναντι στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας δεν συμφέρει πρώτα εσάς.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις