Τα άστρα 22/6 Πατινάζ με καλοκαιρινά παγοπέδιλα


Η έναρξη του καλοκαιριού περιφέρει την επισημότητά της παντού και σήμερα βρίσκει την ευκαιρία να εκδηλωθεί ακόμα περισσότερο.

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 11.00 το βράδυ που θα περάσει στον Υδροχόο.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή η αρμονική όψη της με τον Άρη και παράλληλα η δυσαρμονική της με τον Ουρανό, τονίζουν πως έχουμε πολλά να κάνουμε σήμερα γι αυτό θα πρέπει να μοιράσουμε σωστά το χρόνο μας.

Το πρωί πιθανότατα να τρέχουμε για θέματα που εκκρεμούν και μας αγχώνουν και για επαφές με άτομα που κατέχουν θέσεις κλειδιά προκειμένου να προωθήσουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.
Παράλληλα όμως υπάρχει και μια κακοδιαθεσία, που προκαλείται από τη νευρικότητα μήπως δεν προλάβουμε ή μήπως δεν μπορέσουμε να καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Η μέρα ευνοεί τα διαδικαστικά θέματα και μας προσγειώνει στον σκοπό.

Αιγόκερε και Σκορπιέ, ευνοούνται σήμερα υποθέσεις που χρειάζονται ρύθμιση. Μην αναβάλλεις και μην τσαντίζεσαι.

Ταύρε, Παρθένε και Ιχθύ, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ καθώς η δραστηριότητά σου σε οδηγεί στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Είσαι αποφασιστικός και λειτουργείς καλά.

Καρκίνε, Ζυγέ και Κριέ, η ένταση και ο εκνευρισμός σου υπερέχουν σήμερα αλλά δεν σου δίνουν τίποτα καλό όσο συνεχίζεις να τα τροφοδοτείς. Χαλάρωσε και ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

Λέοντα, Δίδυμε, Τοξότη και Υδροχόε, η συναισθηματική σου ζωή δεν φτιάχνει από την μια μέρα στην άλλη, ειδικά αν δεν καταλάβεις πως δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις