Τα άστρα 27/6 Αλήθεια και ψέμα, μια ανθοδέσμη που ευωδιάζει


Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα, με την Σελήνη στον Κριό να κυνηγάει τα νέα ξεκινήματα όπως η γάτα το ποντίκι.

Δυναμικά μεν, άκρως συναισθηματικά δε και το γεγονός αυτό απορρυθμίζει τις προσπάθειες, γιατί όλο και κοντοστεκόμαστε μπροστά σε οριστικές κινήσεις.
Αυτό συμβαίνει διότι η Αφροδίτη στον Καρκίνο εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και η φλόγα της φωτιάς δέχεται αρκετό νερό προς αποφυγή της εξάπλωσής της.
Ωστόσο το βράδυ η κόντρα του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στον Κριό, καταλήγει σε υπερίσχυση της φούντωσης, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες για κατευνασμό.

Σήμερα λοιπόν οι δραστηριότητές μας είναι πολλές και η ενέργειά μας σε μεγάλα ύψη. Ξεκινάμε τη μέρα με ανεβασμένη διάθεση και στο μυαλό μας κυριαρχεί η ανάγκη να τελειώνουμε γρήγορα χωρίς να χρονοτριβούμε, προκειμένου να καταφύγουμε επίσης γρήγορα, σε παρήγορες αγκαλιές και σε οράματα που κατευνάζουν την σκληρή πραγματικότητα.

Ο έρωτας ξαναβρίσκει τον χαμένο του ρομαντισμό και μαλακώνουν τα άγρια ένστικτά του. Η πιθανή τάση εκδίκησης ή τιμωρίας παραδίνεται για δύο ακόμα μέρες στην κατανόηση των άλλων κάνοντας μια γερή υποχώρηση που καθοδηγείται από την ελπίδα.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε σήμερα το βράδυ είναι ο διχασμός που προκαλείται ανάμεσα στο συναίσθημα και στον έντονο εκνευρισμό και πάση θυσία θα πρέπει να κερδίσει το πρώτο.

Κριέ, Ζυγέ και Αιγόκερε, η μέρα αυτή δεν μπορεί να σου δώσει την κάλυψη που ζητάς. Η προσπάθειά σου να την πάρεις μόνος σου θα σκοντάψει σε τοίχους εγωισμού και δεν θα βγάλεις άκρη. Δείξε ψυχραιμία σε ότι κάνεις και ειδικά το βράδυ απόφυγε τις διενέξεις.

Ιχθύ, Σκορπιέ, Ταύρε, Καρκίνε και Παρθένε, το συναίσθημα υπερισχύει σήμερα και η μέρα είναι μια προσπάθεια αποκατάστασης των κακών κειμένων. Ποντάρεις στα όνειρα και στα οράματά σου και βγαίνεις κερδισμένος με εσένα Καρκίνε να δυσκολεύεσαι περισσότερο.

Τοξότη, Δίδυμε, Υδροχόε και Λέοντα, μπορεί η Σελήνη στον Κριό να σε παρακινεί να διευθετήσεις πολλά θέματα αλλά αν δεν έχεις τον τρόπο θα χρειαστεί να καταφύγεις σε ψέματα και διαβεβαιώσεις που εξαπατούν. Προσπάθησε να είσαι αξιόπιστος και να δυσαρεστήσεις με την αλήθεια και όχι με το ψέμα σου.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις