Τα άστρα 29/6 Κάτω από τη μαρκίζα των προτροπών


Η Σελήνη στον Κριό έως το μεσημέρι με την αρμονική όψη της με τον Ερμή στους Διδύμους, δημιουργούν μια άνεση στην επικοινωνία μας,
τόσο μεγάλη που όλα φαίνονται σαν να έχουν ήδη ειπωθεί και απλά τα ξαναλέμε για επιβεβαίωση.

Μπορούμε να διεκπεραιώσουμε υποθέσεις με ιδανικό τρόπο, να διαπραγματευτούμε για μια αγορά, και να ξεγλιστρήσουμε μέσα από συζητήσεις τις οποίες προσαρμόζουμε στα μέτρα μας.
Η μέρα ευνοεί τον γραπτό λόγο και τις παρουσιάσεις, τις εμπορικές συναλλαγές, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις και τις ειδήσεις για εξελίξεις θεμάτων που αναμένουμε.

Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και η μέρα γίνεται πιο απαιτητική, καθώς αρκετές επιθυμίες κάνουν την εμφάνισή τους.
Η αντοχή που δίνει η Σελήνη αυτή θα μας συνοδέψει ως το βράδυ, μαζί με τάσεις να απολαύσουμε ένα καλό φαγητό, μία ταινία, μια ψυχαγωγική έξοδο και οτιδήποτε που μπορεί να ικανοποιήσει τις αισθήσεις μας.

Κριέ, Δίδυμε, Ζυγέ και Τοξότη, η ικανότητά σου να ελίσσεσαι σήμερα, είναι μοναδική. Συναίσθημα και λογική εξισορροπούνται και αυτό σε οδηγεί στις σωστές κινήσεις. Εκμεταλλεύσου τις ώρες ως το μεσημέρι να απλώσεις τα επικοινωνιακά σου πλοκάμια.

Υδροχόε, Λέοντα, Ταύρε και Σκορπιέ, επιλέγεις να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι χωρίς να σε νοιάζει αν είναι λογικό ή αν δεν είναι. Κρατάς σταθερές σήμερα και δεν αποκλίνεις από τον σκοπό και τις επιθυμίες σου. Ηδονικές στιγμές είναι προ των πυλών.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Παρθένε και Ιχθύ, διευθετείς υποθέσεις ως το μεσημέρι και μετά αφήνεσαι να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα όπως και με όποιους θέλεις εσύ. Η μέρα ούτως ή άλλως είναι δοτική και με ευχάριστα νέα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις