Τα άστρα 30/6 Σε επιφυλακή για εξελίξεις


Η μέρα αυτή διέπεται από καλές προθέσεις, με τις πλανητικές συναναστροφές να επιδιώκουν την ευχαρίστησή μας,
την ανταμοιβή των προσπαθειών μας, την εκτόνωσή μας και την ψυχαγωγία μας.
Η Σελήνη στον Ταύρο εναρμονίζεται με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τονίζουν τη λαίμαργη διάθεσή μας για ερωτικές στιγμές, ανταλλαγή συναισθημάτων και άφθονη διασκέδαση.
Επιπλέον οι αρμονικές όψεις της με Δία και Πλούτωνα επιβεβαιώνουν πως η μέρα αυτή έχει να δώσει πολλά μέσα από την υπερβολή και το πάθος της.
Εντελώς συναισθηματική μέρα με τάσεις να παρακινήσουμε κάποιους και να προετοιμάσουμε το έδαφος για κάτι που έχουμε στο μυαλό μας.
Πολλοί θα έχουν και οικονομικές τονωτικές ενέσεις που το τσίμπημά τους θα έχει την πιο γλυκιά αίσθηση.
Μέσα σε όλα αυτά ο Ερμής εγκαταλείπει το αγαπημένο του περιβάλλον των Διδύμων και περνάει στον Καρκίνο λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ότι σκαρφιστήκαμε σκαρφιστήκαμε, κάναμε τους ελιγμούς μας πάμε τώρα για να πράξουμε πιο παρορμητικά.

Ας έρθουμε όμως στο πιο σημαντικό γεγονός της ημέρας που είναι η στάση του Άρη για να γυρίσει επιτέλους σε ορθή φορά, γεγονός που θα ισχύσει από αύριο στις 2.38 μετά τα μεσάνυχτα.
Με τον Άρη στον Σκορπιό σε ορθή φορά θα περάσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και θα δούμε να διαδραματίζονται πολλά γι αυτό όσοι δεν έχουν καταφέρει να παραδεχτούν πόσο λίγοι ήταν απέναντι σε κάποιους άλλους, θα δουν την αντεπίθεση να έρχεται σφοδρή.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες, σήμερα βιώνετε μια μέρα γεμάτη ευχάριστες στιγμές, όμορφες συναντήσεις και το ραντεβού σας με την τύχη σας αφήνει άφωνους με τα αποτελέσματα. Ακόμα και το χειρότερο να συμβεί λόγω προσωπικού χάρτη, θα διαπιστώσετε πως είστε τυχεροί μέσα στην ατυχία σας.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, φροντίστε να αρπάξετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε όσα πρέπει και προετοιμαστείτε για μια περίοδο αλλαγών που θα σας βάζουν ξανά σε ένα παιχνίδι δράσης. Αν έχετε χειριστεί καλά τα πράγματα θα βγείτε νικητές. Αν όχι, η ήττα θα είναι πολύ βαριά.

Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι, η παρόρμηση σήμερα είναι τόσο αναπόσπαστο κομμάτι σας όσο τα γυαλιά ηλίου στον εκτυφλωτικό ήλιο. Αισθάνεστε πως έρχεται η ώρα μιας μεγάλης αντεπίθεσης αλλά θα πρέπει να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας ακόμα. Απολαύστε τις προσφορές της μέρας και μην κινείστε ακόμα.

Δίδυμοι και Τοξότες, θα πρέπει να λύσετε τις διαφορές σας γιατί δεν έχετε άλλο χρόνο. Προσέξτε την υγεία σας, τις ενοχές και τις τύψεις σας. Τακτοποιείστε όσα μπορείτε σε αυτή την τόσο ευνοϊκή μέρα και καθίστε σε μια γωνιά να δείτε τα αποτελέσματα.

Κατερίνα Σαλωνίκη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις