Τα άστρα το Σ/Κ Μπορεί η χαρά να είναι ρηχή αλλά χρειαζόμαστε το βάθος της


Η Σελήνη στους Ιχθύες το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, έχει βαλθεί να μας ταξιδέψει σε όλα τα επίπεδα,
κάνοντάς μας να νιώσουμε ένα συναισθηματικό μούδιασμα.

Το Σάββατο οι αρμονικές της όψεις με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Καρκίνο, δημιουργούν μια λάγνα διάθεση που στροβιλίζεται σαν ξωτικό γύρω μας.
Έχουμε μεγάλη ανάγκη να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα, να απολαύσουμε τη μυρωδιά και τη γαλήνη της, να ερωτοτροπήσουμε και να νιώσουμε μια βαθιά χαλάρωση.
Γινόμαστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί, συγκαταβατικοί, ενώ δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τίποτα που να θυμίζει υποχρεώσεις της καθημερινότητας.
Το βράδυ μοιάζει με ένα αναπάντεχο κατευναστικό ίαμα πάνω σε ερεθισμένο δέρμα, υποσχόμενο ρομαντικές και ειδυλλιακές στιγμές, διασκέδαση, ψυχαγωγία και συναισθηματική θαλπωρή.

Η Κυριακή κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα και ως το απόγευμα μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές ενώ κάποιοι από εμάς έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε. Από το απόγευμα και μετά δραστηριοποιούμαστε ακόμα περισσότερο ασχολούμενοι με τα ενδιαφέροντά μας και με όποια καλοκαιρινή εργασία μας δίνει τη χαρά να την απολαύσουμε.
Το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, φέρνει στο νου ξανά όλα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην αρχή της νέας εβδομάδας και καλό θα ήταν να αποφύγουμε συζητήσεις γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουν.

Ιχθύες και Καρκίνοι, είστε οι πιο ευνοημένοι του διημέρου και ειδικότερα το Σάββατο. Έχετε ευκαιρίες για προσεγγίσεις και τη διάθεση να διασταυρωθείτε καθόλου τυχαία, με αυτούς που θέλετε να ξυπνάτε δίπλα τους.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι, γεμίστε τη μέρα σας και μην αφήσετε λεπτό που να μην εκμεταλλευτείτε για να αισθανθείτε όμορφα. Το Σαββατόβραδο είμαι μια συναρπαστική ξενάγηση σε σπήλαια ηδονής.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, για εσάς χαλάρωση σημαίνει δραστηριότητα και ειδικότερα την Κυριακή θα είστε κινητικοί και γεμάτοι ενθουσιασμό. Πολλοί θα ξυπνήσετε με μια γλυκιά αίσθηση που ξέμεινε από την προηγούμενη νύχτα.

Δίδυμοι και Τοξότες, όλα καλά και όλα ωραία μέσα στο πρόσκαιρό τους αλλά το γεγονός πως γνωρίζετε τα δύσκολα, δεν σας αφήνει να καταπιείτε καλά, το λαχταριστό φαγητό σας.Ευχάριστο το Σ/Κ αλλά πρέπει να προσπαθήσεις γι αυτό.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις