Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Αυτή η Νέα Σελήνη δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα ανεπηρέαστο


Πολύ σημαντικό αυτό το Σαββατοκύριακο εφόσον φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη του μήνα
που πραγματοποιείται στις 5.59 τα ξημερώματα της Κυριακής στην 15η μοίρα των Διδύμων και για την Ελλάδα έχει και ωροσκόπο στους Διδύμους.
Πρόκειται για μια εξαιρετικά έντονη Νέα Σελήνη διότι συμμετέχουν σε δυσαρμονικές όψεις Δίας, Κρόνος και Ποσειδώνας, ενώ παράλληλα έχουμε και τις αρμονικές όψεις του Ερμή με Δία και Πλούτωνα.
Τα γεγονότα πυροδοτούνται ακόμα περισσότερο και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Τα νέα ξεκινήματα μέσα σε αυτό το διάστημα δηλαδή για 3 μέρες ακόμα, χρειάζονται πολύ τσαγανό, υπερπροσπάθεια, μόχθο αλλά πάνω από όλα πολλή σκέψη.
Ότι δεν έχει γερές βάσεις συνθλίβεται και αρχίζει κάτι νέο που χρειάζεται όλη μας την προσοχή στο να μην εξαπατηθούμε και να μην υπερβάλλουμε.
Ο ενθουσιασμός, η επιπολαιότητα, η βιασύνη και οι έντονες εκδηλώσεις, είναι εντελώς αχρείαστα στην προκειμένη στιγμή.

Κάθε τομέας της ζωής μας δέχεται αλλαγές είτε μικρές είτε μεγάλες ενώ καλούμαστε να πάμε μπροστά και να αφήσουμε χώρο στο καινούργιο, διατηρώντας όμως κλειστό ένα δωμάτιο και μάλιστα επτασφράγιστο.
Η τάση μας για επέκταση και συναισθηματικές επενδύσεις είναι ασυγκράτητη αλλά θα πρέπει να μην δηλώσουμε ανοιχτά τις προθέσεις μας.
Το πλανητικό σκηνικό είναι τόσο αντιφατικό και ασταθές και το χειρότερο σε όλο αυτό, είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε σε αυτή τη Νέα Σελήνη που θα είναι καθοριστική για το μέλλον, είναι πως μέσα από τις δυσκολίες της γεννιέται κάτι σημαντικό, αρκεί να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την πλάνη από την πραγματικότητα μέσα από μια δυνατή δοκιμασία.


Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, είστε αυτοί που έχετε την επιρροή της Νέας Σελήνης πάνω από το κεφάλι σας ειδικά όσοι γεννηθήκατε από 3 έως 7 Ιουνίου, 4 έως 8 Δεκεμβρίου, 5 έως 9 Σεπτεμβρίου και 3 έως 7 Μαρτίου.  Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και τίποτα για να ξεκαθαρίσει. Προχωρήστε όσο πιο προσεκτικά μπορείτε σε όλους τους τομείς.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί και Λέοντες, είστε οι πιο ευνοημένοι γιατί μπορείτε να ελιχθείτε καλύτερα από όλους και να μη παραπαίετε ανάμεσα σε αγωνία και αυτολύπηση. Συνειδητοποιείτε τις ανάγκες σας και έχετε ευκαιρία να μην εξαντληθείτε για την ικανοποίησή τους. Τολμήστε το καινούργιο και αποβάλλετε κάθε συναισθηματισμό.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, χρειάζεστε οπωσδήποτε στρατηγικές διότι χωρίς αυτές θα είστε χαμένοι. Ψάξτε, ερευνήστε, πάρτε στοιχεία, χρησιμοποιήστε κάθε τρόπο για να διαφωτιστείτε και μετά ενεργήστε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε όσο το δυνατόν περισσότερα για οτιδήποτε και οποιονδήποτε θέλετε στη ζωή σας.


Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το Love Letters.gr που ανεβαίνει στις 5/6!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις