Τα άστρα 15/7 Αδιαφορώντας για το λογικοφανές


Σίγουρα δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μπορεί να χαίρεται σε αυτή τη χώρα με όσα συμβαίνουν, ωστόσο οι πλανήτες συνεχίζουν να κάνουν την όποια δουλειά τους και στη σημερινή μέρα μπορούμε να ποντάρουμε με χαμόγελα αισιοδοξίας.
Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη στις 12.14 το μεσημέρι και όσοι βρίσκεστε σε διακοπές χαρείτε όσο μπορείτε την ανεμελιά έστω και πρόσκαιρα.
Ο Ερμής μόλις έχει περάσει στον Λέοντα οπότε η σκέψη αστραποβολεί από εντυπωσιακές ιδέες και παροτρύνσεις, όλες ντυμένες με επιβλητικές εκφράσεις.
Η Αφροδίτη έχει και αυτή διαβεί το ζώδιο του Λέοντα 3 ημέρες πριν, οπότε η γενναιοδωρία και η μεγαλοψυχία έχουν τιμητική θέση στην πρώτη σειρά, μιας ανακουφιστικής και εντυπωσιακής παράστασης.

Σήμερα λοιπόν η Σελήνη εναρμονίζεται και με τους δύο και η μέρα αυτή γίνεται μια πολύτιμη διέξοδος από τη ρουτίνα, τη μιζέρια και την κατήφεια.
Οι αγορές και μάλιστα εν όψει εκπτώσεων είναι κάτι απαραίτητο σαν το βούτυρο πριν τη μαρμελάδα δίνοντας τη γεύση της ικανοποίησης ειδικά αν την έχουμε στερηθεί καιρό.
Αν ψωνίσουμε σήμερα, θα αποκτήσουμε κάτι αισθητικά ακαταμάχητο αλλά σπάνια χρήσιμο ενώ οι σχέσεις μας με τους άλλους αναγκάζονται να εμπιστευτούν η μία την άλλη δίνοντας δεύτερες ευκαιρίες και κάνοντας δεύτερες αναγνώσεις.

Η μέρα αυτή ενώνει, συμφιλιώνει και σβήνει την απαισιοδοξία από τα πρόσωπά μας. Είναι ιδανική για να έρθουμε κοντά με αυτούς που επιθυμούμε και να αφήσουμε ελεύθερο τον ερωτισμό μας. Επίσης είναι ιδανική για να εκφραστούμε με όποιον τρόπο μας ταιριάζει χωρίς παρεμβολές καθωσπρεπισμού αλλά με την πύρινη φλόγα του πάθους.

Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, κινείτε τα νήματα, παίρνετε πρωτοβουλίες, προσφέρετε το καλάθι με τις λιχουδιές, θέλετε να έχετε το χειροκρότημα και οι υπόλοιποι λαμβάνετε τα μηνύματα και τις προτροπές ακολουθώντας πιστά όσα θα θέλατε να είχατε προλάβει.

Kατερίνα Σαλωνίκη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις