Τα άστρα 1/8 Κάθε βήμα και μια έκπληξη


Ο Αύγουστος ξεκινάει εντυπωσιακά με δύο θεαματικές αρμονικές όψεις, αυτές της Αφροδίτης με τον Ουρανό και του Ήλιου με τον Κρόνο,
που θα έχουν διάρκεια για δύο μέρες ακόμα.
Μια πύρινη πανδαισία που σκοπό έχει να μας κάνει να αισθανθούμε το νόημα του απρόβλεπτου και του αιφνίδιου ενώ παράλληλα μας καθιστά ικανούς να τα διαχειριστούμε και να τα αφομοιώσουμε, δίνοντας το μέγεθος που μας ταιριάζει.
Η μέρα είναι ιδανική για να νιώσουμε απελευθερωμένοι από προβλήματα και έγνοιες με τις προτροπές να έρχονται η μία μετά την άλλη.
Κεραυνοβόλοι έρωτες σε διακοπές, διευθετήσεις θεμάτων, αξιόπιστες συμπεριφορές και αποφασιστικές κινήσεις, που οριστικοποιούν καταστάσεις.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο και το μεσημέρι έρχεται σε αρμονική όψη με τον Δία, συσφίγγοντας τις σχέσεις μας και ευνοώντας τις επιδιώξεις μας.
Από το πρωί ως αργά το μεσημέρι η τύχη μας βγάζει από πολλά αδιέξοδα.
Το απόγευμα η κόντρα της Σελήνης – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει ένταση και η νευρικότητα που αισθανόμαστε ψάχνει εκτόνωση σε δραστηριότητες που βρίσκουμε και εξαντλούμε με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο.
Η μέρα αυτή είναι πολλά υποσχόμενη και μας κάνει να αισθανόμαστε τυχεροί.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, μια συναρπαστική μέρα σας περιμένει και καλείστε να επωφεληθείτε από κάθε πλευρά. Αιφνίδια γεγονότα σας χαροποιούν και οι χειρισμοί σας είναι αξιοθαύμαστοι.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, η ένταση σήμερα είναι έντονη αλλά και οι ανταμοιβές σας πολλές. Είστε δημιουργικοί, κινητικοί, απρόβλεπτοι και ασταμάτητοι και παίρνετε αυτό που θέλετε πάση θυσία.

Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί και Παρθένοι, εκμεταλλευτείτε τη μέρα αυτή ειδικά ως το μεσημέρι για να λύσετε δύσκολα θέματα που τυχόν έχουν προκύψει και να βρείτε λύση που να ικανοποιεί και εσάς και τους άλλους. Η μέρα έχει πολλά γυρίσματα και πρέπει να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε προς όφελός σας.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις