Τα άστρα 18/7 Η επιεικής επανεξέταση


Οι μέρες αυτές ως την μεθαυριανή Πανσέληνο επηρεάζονται ουσιαστικά από τις αρμονικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο, οι οποίες χρωματίζουν με λαμπερά χρώματα την καθημερινότητά μας.
Όσο βεβαρημένο και αν είναι το κλίμα που επικρατεί υπάρχουν μικρές διέξοδοι, που στηρίζουν τις απλές κινήσεις επιβίωσης.
Θα διαπιστώσουμε πως γίνονται πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις και παρόλο το πολεμικό σκηνικό προσπαθούμε να διαπραγματευτούμε πολύ πριν φτάσουμε τα πράγματα στα άκρα. 
Η επιβράβευση έρχεται, το ίδιο και η εξόντωση, ανάλογα με τα δρώμενα.
Μας δίνεται λοιπόν μια πολύτιμη ευκαιρία να αποκαταστήσουμε τα κακώς κείμενα ειδάλλως θα χρειαστεί να πληρώσουμε ακριβά το κόστος των απρεπών ενεργειών μας.

Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω εκτός του ότι μας βάζει μέσα στην επιρροή της ολόγιομης φάσης της που θα ακολουθήσει, έρχεται σε αρμονία με τον Ποσειδώνα και ειδικά το βράδυ αισθανόμαστε την ανάγκη να ωραιοποιήσουμε τις αγωνίες μας ώστε να μην φαίνονται μόνο σαν απαιτητικές φιλοδοξίες.
Η μέρα είναι ιδανική για να δούμε μια ταινία στον κινηματογράφο, να παρακολουθήσουμε μια ωραία παράσταση, να γράψουμε και να εμπνευστούμε, να ασχοληθούμε με επιχειρηματικά σχέδια και να στηρίξουμε ανθρώπους που διαισθανόμαστε πως το αξίζουν.

Εξαιρετική μέρα για Αιγόκερους, Ιχθύες, Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Καρκίνους, που γίνεστε δημιουργικοί και συγκαταβατικοί, με σκοπό να προετοιμαστείτε για ανοίγματα και διεκδικήσεις.
Κριοί και Ζυγοί δώστε προσοχή στην ουσία και μην βιάζεστε να την αποστάξετε γιατί η διαδικασία παίρνει χρόνο. Κάντε υπομονή.
Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, σκέφτεστε με καθαρό μυαλό και έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε καταστάσεις και λάθη με μεγαλοπρεπείς συμπεριφορές. Αν χάσετε όμως την ευκαιρία θα δείτε τις συνέπειες και δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Kατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις