Τα άστρα 19/7 Σκέψου με μεγαλοσύνη και δράσε με ανεκτικότητα


Το γεγονός της ημέρας είναι η κορύφωση της αρμονικής όψης του Ερμή στον Λέοντα με τον Κρόνο, όψη που τις τελευταίες μέρες μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο ώριμα και πιο σταθερά.

Η όψη θα διαρκέσει ακόμα δύο μέρες και η πύρινη φύση της προκαλεί πολλές καυτές συζητήσεις, μετριάζοντας τον ενθουσιασμό προς χάρη της αποτελεσματικότητας.
Δίνονται ευκαιρίες σε πολλούς να βάλουν κάποια πράγματα στη θέση τους με την έμφαση που χρειάζεται, η οποία διογκώνεται λόγω της αυριανής Πανσέληνου.

Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω ερχόμενη σε αρμονική όψη με τον Δία το πρωί, βοηθώντας να προωθήσουμε επαγγελματικά σχέδια ενώ η εύνοια ως το μεσημέρι σε διαδικαστικές υποθέσεις είναι μεγάλη.
Προς το βράδυ η κόντρα της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί νευρικότητα που γρήγορα μετατρέπεται σε δράση καθώς το βράδυ η αρμονική όψη Σελήνης – Άρη δεν μας αφήνει να πλήξουμε.
Ο ερωτισμός είναι διάχυτος αλλά προτιμά να κρατάει αποστάσεις μέχρι να εξακριβώσει το μέγεθος των διαθέσεων.

Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί, είναι ιδανική μέρα και διάστημα για προειδοποιήσεις, υποχωρήσεις και εμφατικές συζητήσεις, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάποιες υποθέσεις. Κριοί και Ζυγοί, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η αναμονή σας κάνει περισσότερο ώριμους και χωρίς βιασύνη λειτουργείτε καλύτερα. Η μέρα στοχεύει στις προσωπικές σχέσεις και επιθυμίες σας και έχει διάθεση να σας ανανεώσει.
Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι, η μέρα είναι δοτική και έχει σκοπό να σε ανταμείψει ενώ το βράδυ παρουσιάζονται ευκαιρίες για εκτόνωση και έντονες στιγμές.

Kατερίνα Σαλωνίκη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις