Τα άστρα 20/7 Η Πανσέληνος που προωθεί τους στόχους


Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου στις 1.56 μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα την 28η μοίρα του Αιγόκερω.

Πολλές πλανητικές επιρροές συμβαίνουν παράλληλα και η μέρα χαρακτηρίζεται ως πολύ σημαντική.
Μεγάλη έμφαση δίνεται σε επαγγελματικούς στόχους και σε προσωπικές φιλοδοξίες, σε όλα τα επίπεδα. Η δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού και η αρμονική συμμετοχή του Άρη, προκαλούν την ανάγκη για δράση καθώς ανακινούνται πολλά και διάφορα θέματα με σκοπό να αποκατασταθούν.
Η ανατρεπτική ενέργεια του Ουρανού και η υγιής δράση του Άρη, ωθούν σε τετελεσμένες κινήσεις και αποφάσεις και τίποτα δεν θα παραμείνει στη σκιά.
Αν ανήκεις σε αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω δικής σου υπαιτιότητας, θα στριμωχτείς άσχημα από αυτούς που δεν θα ησυχάσουν, αν δεν αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Η αρμονική όψη της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Τοξότη, ενισχύει την διάθεση για αποκατάσταση θεμάτων ενώ η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο στις 6.10 τα ξημερώματα ερχόμενη και αυτή σε αρμονική όψη με τον Κρόνο.
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν μια μέρα που μόνος σκοπός είναι να ανταλλάξουμε όσα μας ανήκουν και να τα διεκδικήσουμε με σθένος.
Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσουμε την ευκαιρία που δίνει η Πανσέληνος αυτή να πάει χαμένη και η οποία συνοψίζεται σε μια μόνο φράση: «Πρόλαβε για να μη σε προλάβουν».

Επηρεάζονται άμεσα Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί, ειδικά οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες, νιώθοντας μια ακατανίκητη επιθυμία να δώσετε τα πάντα σε μια προσπάθεια που αφορά στο μέλλον. Η εσωτερική αναστάτωση είναι μεγάλη γι αυτό βρείτε τρόπο να δικαιωθείτε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες, είστε οι πιο ευνοημένοι από αυτή την Πανσέληνο γι αυτό θα πρέπει να κινηθείτε άφοβα γύρω από ότι σας απασχολεί. Αν έχετε αναβάλει κάτι για καιρό, είναι ιδανική στιγμή να κάνετε μια καθοριστική κίνηση.

Λέοντες και Υδροχόοι, να θυμάστε πως η φαινομενική ηρεμία αν μέσα σας βράζετε δεν σας ωφελεί, αντίθετα μεγαλώνει το κενό. Μην διανοηθείτε να κάνετε την πάπια σε μια στιγμή που θα πρέπει να είστε αετοί. Αναγνωρίστε τα λάθη σας πριν τα εξακριβώσουν οι άλλοι.

Δίδυμοι και Τοξότες, σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μέρα που σας ευνοεί και κάντε θαρραλέες κινήσεις. Δώστε προτεραιότητα σε οικονομικά θέματα και ρυθμίστε οφειλές όσο και όπως μπορείτε.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις