Τα άστρα 21/7 Χαλαρώνουμε και πρωτοπορούμε


Μια μέρα μετά την Πανσέληνο η Σελήνη στον Υδροχόο περιδιαβαίνει μόνη της χωρίς καμία συνάντηση με άλλον πλανήτη και η μέρα μας χρωματίζεται ολοκληρωτικά, από την ενέργεια του ζωδίου αυτού.

Σήμερα λοιπόν αισθανόμαστε την επιρροή της Πανσελήνου που είναι ακόμα σε ισχύ αλλά την χειριζόμαστε με έναν ασυνήθιστο τρόπο.
Έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι διαφορετικό που ξεφεύγει από τα δεδομένα και ότι και αν κάνουμε, με ότι και αν ασχολούμαστε βάζουμε μια νότα διαφορετικότητας.
Οι επιλογές μας σήμερα είναι πρωτότυπες, φοράμε εκκεντρικά ρούχα και συμπεριφερόμαστε σαν τουρίστες σε έναν άγνωστο τόπο που ζητάνε εύλογα εξυπηρέτηση.
Προσεγγίζουμε τα δρώμενα διανοητικά και ορθολογιστικά και ο συναισθηματισμός δεν χωράει στη μέρα μας.
Ίσως πιάσουμε τους εαυτούς μας να αντιδρούν σε υποδείξεις και συμβουλές και δεν συμβιβαζόμαστε με αυτό που θεωρούμε μέτριο και ανεπαρκές.
Αντιστεκόμαστε σε κάθε είδους πιέσεις και προβάλλουμε την ανάγκη μας για ανεξαρτησία και αποδέσμευση.
Ότι και όποιος μας δεσμεύσει σήμερα γίνεται αυτόματα ανεπιθύμητος ενώ οι σχέσεις μας με τους άλλους θέλουμε να έχουν ομαδική σύνθεση αλλά χωρίς ομαδικές αποφάσεις.

Υδροχόε, η μέρα σου ανήκει και μπορείς να ελιχθείς όπως θέλεις. Το πρόβλημα είναι πως αν βρεις αντιστάσεις θα δείξεις την σκληρή σου πλευρά επιδεικνύοντας παράλληλα και τη διανοητική σου υπεροχή.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε, Τοξότη και Λέοντα, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αν είναι προς όφελός σου ή όχι εξαρτάται από τους μέχρι τώρα χειρισμούς σου. Θα καλεστείς να λάβεις πολλά ή να πληρώσεις επίσης για πολλά.

Ταύρε και Σκορπιέ, η Σελήνη στον Υδροχόο κάτω από αυτή την Πανσέληνο σου λέει πως πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα και να μην υποτιμήσεις τις προθέσεις των άλλων όποιες και αν είναι αυτές.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ιχθύ και Παρθένε, δεν είσαι και τόσο εκδηλωτικός σήμερα καθώς πολλά στροβιλίζονται στο μυαλό σου και σε κρατάνε σε επιφυλακτική στάση. Ωστόσο η ανατρεπτική σου διάθεση βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τις υποψίες αλλά και την πραγματικότητα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις