Τα άστρα 22/7 Η προσφορά και η ζήτηση έχουν άλλοθι την επιθυμία


Σήμερα η μέρα έχει κάτι το μυστηριακό, κάτι που δεν ερμηνεύεται εύκολα παρά μόνο βιώνεται.

Ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα στις 12.30 το μεσημέρι ενώ μισή ώρα πριν η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες.
Αυτή η αντίφαση και μόνο στα άκουσμα προξενεί ερωτηματικά αλλά η μέρα δεν σκοπεύει να τα λύσει ώσπου στο τέλος κανείς δεν νοιάζεται να πάρει απαντήσεις, εφόσον του φτάνει αυτό που ζει.
Φεύγουμε λοιπόν από τη γλυκιά, τρυφερή, και υδάτινη συναισθηματική ενέργεια του Καρκίνου και περνάμε σε μια άλλη εξίσου συναισθηματική αλλά πύρινη, αυτή του Λέοντα. Αισθανόμαστε για ένα μήνα πως κάτι πρέπει να κάνουμε για να ανέβουμε ένα προσωπικό σκαλοπάτι στην προσωπική μας ζωή αλλά και σε όλους τους τομείς που μας απασχολούν.
Γινόμαστε ακατάδεκτοι με τις μικρότητες και αποδεχόμαστε μόνο σοβαρές κινήσεις και συμπεριφορές. 
Η αίσθηση του "αξίζω" μας γίνεται εμμονή και η επιβράβευση το ίδιο, αρκεί να αξίζουμε το χειροκρότημα που ζητάμε και να μην έχουμε υποδυθεί ρόλους γιατί η ζωή δεν είναι θέατρο.

Σήμερα λοιπόν με την Σελήνη να συνυπάρχει στους Ιχθύες υπάρχει έντονη η διάθεση να υποδυθούμε κάτι άλλο είτε για να πετύχουμε στους σκοπούς μας είτε για να ξεφύγουμε από όσα μας προβληματίζουν. 
Δημιουργείται λοιπόν μια φαντασμαγορική κατάσταση στην οποία συμμετέχουμε και προσπαθούμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε.
Το όνειρο συνυπάρχει με την πραγματικότητα και γινόμαστε συνειδητά αφελείς αλλά και συνειδητά αλαζόνες. 
Ωστόσο οι εναλλαγές της μέρας είναι εντυπωσιακές και η μέρα αυτή μοιάζει με σουρεαλιστικό πίνακα που αφήνει ο καθένας την πινελιά του.

Λέοντα, πρωταγωνιστείς σήμερα σε μια μέρα που σου θυμίζει πως το ψέμα και η αλήθεια είναι μια δρασκελιά δρόμος που τον χωρίζει από το βήμα σου ένα και μόνο αγκάθι. Αυτό της αξιοπρέπειας.

Κριέ, Ζυγέ, Δίδυμε, Τοξότη και Υδροχόε, η ενέργειά σου σήμερα είναι στα ύψη και σαρώνεις με αυτήν ότι βρεθεί στο δρόμο σου. Πολλές οι δραστηριότητές σου και ακόμα περισσότερη η όρεξη να χωρέσεις πολλά σε μια μέρα.

Ιχθύ, Παρθένε, Αιγόκερε και Καρκίνε, ανακαλύπτεις ξαφνικά μια δύναμη την οποία αν συνταιριάξεις με τη θέληση να κινήσεις κάποιες καταστάσεις είσαι προορισμένος να πετύχεις. Ανακίνησε σήμερα θέματα που σε προβληματίζουν.

Ταύρε και Σκορπιέ, η υπερβολή έχει το γοητεία της αλλά φτάνει ως ένα σημείο. Αν το παρακάνεις χάνεται όχι μόνο η ομορφιά αλλά και η ουσία του κίνητρου. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου σήμερα αλλά μην ξεφύγεις από τα όρια και καπελωθείς.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις