Τα άστρα 25/7 Τα ανταμώματα του πάθους


Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με την Σελήνη στον Κριό να δημιουργεί διαρκώς την παρότρυνση να κάνουμε πράγματα με θέληση και αντοχή. 

Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως μπορεί να βαριόμαστε εύκολα και να παρατάμε τις ενασχολήσεις μας προς χάριν κάποιων άλλων.

Η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα ειδικά τις απογευματινές ώρες, μας βάζει σε επιδίωξη καλύτερων επαγγελματικών συνθηκών και προϋποθέσεων, ενώ αν είμαστε σε διακοπές η εμμονή με ένα επαγγελματικό θέμα δεν μας αφήνει να νιώσουμε την εναλλαγή που μας προσφέρεται.
Γενικά η παθιασμένη διάθεση των απογευματινών ωρών χρειάζεται μια έντονη εκτόνωση και ένα ενδιαφέρον που θα απορροφήσει τη σκέψη μας αλλά και την αστείρευτη ενέργειά μας.

Προς το βράδυ η αρμονική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Λέοντα, εξάπτει την ανάγκη για έντονη κοινωνική ζωή με όλες τις ευλογίες που δίνει το καλοκαίρι, μια εποχή που ακόμα και οι ελλείψεις καλύπτονται από πρόσκαιρες προφορές.
Το βράδυ είναι φλογερό με έντονες εκφράσεις και έντονες διεκδικήσεις.

Κριέ και Ζυγέ, οι επιθυμίες σου σήμερα είναι έντονες αλλά πρόσεχε ως αργά το απόγευμα πώς τις εκφράζεις και πώς τις διεκδικείς. Το βράδυ όλα σου προσφέρονται σαν εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

Αιγόκερε και Καρκίνε, η μέρα σε κάνει ανυπόμονο, απερίσκεπτο και άκρως παρορμητικό. Ακόμα και το βράδυ εσύ επιμένεις να βιάζεσαι χωρίς να δίνεις ευκαιρία σε αυτό που έχει προοριστεί για σένα. Έτσι δεν ευχαριστιέσαι τίποτα.

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, μια θαυμάσια μέρα κυλάει για σένα με καλή διάθεση ειδικότερα όμως το βράδυ έχεις ευκαιρίες να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις καλοκαιρινές μυρωδιές.

Ταύρε, Σκορπιέ, Παρθένε και Ιχθύ, ζεις έντονα σήμερα και επηρεάζεσαι από τις διαθέσεις των άλλων, άλλοτε προτρεπτικά και άλλοτε απωθητικά. Δεν θέλεις να έχεις πρόγραμμα παρά μόνο να ακολουθείς αυτό που ορίζεται για σένα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις