Τα άστρα 26/7 Αυτό που ζητάς είναι κρεμασμένο ψηλά και θέλει μεγάλα άλματα


Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Κριό και η μέρα δυναμιτίζεται από τη συνάντησή της με τον Ουρανό νωρίς το πρωί.

Ποιος θα τολμήσει να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας έως το απόγευμα, χωρίς να το σκεφτεί πολύ καλά.
Για κάποιους μια τέτοια κίνηση είναι μεγάλο ρίσκο και για κάποιους άλλους είναι ένα χλιαρό ανέκδοτο, που περνάει απαρατήρητο.

Σήμερα λοιπόν, η ορμητικότητα, το θάρρος, η τόλμη, η νευρικότητα, η αντίδραση και η αντίσταση, είναι τα συστατικά της ημέρας που την κάνουν καυτερή και πιπεράτη με κίνδυνο να πονέσει το στομάχι από τις αναθυμιάσεις της.
Δεν σκεφτόμαστε πολύ έως καθόλου και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα εκείνη ακριβώς τη στιγμή που τα επιθυμούμε.
Απεχθανόμαστε φράσεις όπως «σε λίγο» ή «θα δούμε» και γινόμαστε ακόμα πιο νευρικοί σε αναβολές και υπεκφυγές.
Η συμπεριφορά μας είναι ευθεία, ειλικρινής και άμεση, ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουμε αυθάδεις.
Το μόνο που μας νοιάζει είναι να υπερισχύσουμε επιλέγοντας εκκεντρικές συμπεριφορές και στιγμές χωρίς στεγανά, ρουτίνα και κλάψα.
Στις 6.37 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, σαν μια μάνικα που προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά.

Κριέ, Ζυγέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, ανήκεις σε αυτούς που βλέπουν τα εμπόδια και τα περιφρονούν, σε μια μέρα που παλεύεις να πραγματοποιήσεις ή να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Είσαι αποφασισμένος και ανυποχώρητος για όλα και για όλους.

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, εκμεταλλεύσου αυτή τη μέρα για να κάνεις όσα δεν έκανες, να κερδίσεις τον χρόνο που χάθηκε, να διασκεδάσεις, να εντυπωσιάσεις και να αναπτερωθείς ηθικά και σωματικά. Δραστηριοποιήσου με τα ενδιαφέροντά σου.

Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, αν δεν έχεις όρεξη να συμμετέχεις στο έντονο κλίμα της ημέρας μην προσπαθήσεις να υποδείξεις σε όσους το κάνουν να μετριάσουν την ένταση. Η μέρα αυτή μπορεί να σε γεμίσει νευρικότητα και άγχος γι αυτό παρατήρησε τα πάντα και κράτα τις σκέψεις για τον εαυτό σου.


Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις