Τα άστρα 27/7 Αιφνιδιασμός και ανεφοδιασμός


Εκεί που νομίζαμε πως είχαμε βαλτώσει ή αντίθετα είχαμε εξαντλήσει κάθε διανοητικό τερτίπι και ενθουσιασμό, έρχεται σήμερα η αρμονική όψη του Ερμή με τον Ουρανό
για να μας εκπλήξει ευχάριστα και να μας πάει ακόμα παραπάνω για δύο ακόμα μέρες.
Το πύρινο και θεαματικό αυτό τρίγωνο κάνει το νου να αστράφτει, κατεβάζοντας πρωτότυπες ιδέες και προκαλώντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που προωθούν τις ανάγκες μας. Δεν σταματάμε να σκεφτόμαστε λύσεις και λειτουργούμε ανατρεπτικά και ασυμβίβαστα.
Επίσης επιλέγουμε μέρη που έχουν άνεση και πληθωρικότητα με σκοπό να ακουμπήσουμε σε αυτά την εκκεντρική μας διάθεση.

Η Σελήνη στον Ταύρο από την άλλη, εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, υπενθυμίζοντας πως το σημαντικό σήμερα είναι να μην νιώσουμε άβολα.
Το βράδυ αναδύονται δυνατές μυρωδιές ικανοποίησης σε μια μέρα που το ενδιαφέρον μας κρατιέται αμείωτο ενώ απόλαυση και επίτευξη είναι τα πρωταρχικά μας ζητούμενα.

Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Υδροχόοι, αποτελείτε την ομάδα αυτών που προκαλούν, προτρέπουν, επιδεικνύουν και ξεσηκώνουν. Η ενέργειά σας σήμερα είναι αστείρευτη και τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την επιλογή σας να ξεδώσετε και να δώσετε ρεσιτάλ δημιουργικότητας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είστε η απέναντι ομάδα που δέχεστε τις προκλήσεις των άλλων με ενθουσιασμό μεν, ως ένα σημείο δε. Η πολλή δράση σας κουράζει και επιθυμείτε πιο λάγνες στιγμές. Με λίγα λόγια προτιμάτε να είστε θεατές σε ένα πολύ συναρπαστικό επεισόδιο.

Κατερίνα Σαλωνίκη


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις