Τα άστρα 29/7 Η επικοινωνία είναι προς το παρόν αδύνατη


Η Σελήνη στους Διδύμους συνεχίζει και σήμερα να προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία μας με τις δυσαρμονικές όψεις της με Κρόνο και Ποσειδώνα
 και σαν να μην φτάνει αυτό, ο Ερμής στον Λέοντα συγκρούεται με τον Άρη στον Σκορπιό το βράδυ, κάνοντας τη μέρα μια ευμετάβλητη δυσαρέσκεια.
Δεν μπορούμε σήμερα να βρούμε ησυχία και να απολαύσουμε μια ήρεμη μέρα καθώς ένα σωρό εμπόδια, διλήμματα και προβλήματα έρχονται στο δρόμο μας, ενώ οι διαθέσεις μας αλλάζουν διαρκώς.
Ο καθένας θεωρεί τα δικά του θέματα πρωτεύοντα και δεν κάνουμε πίσω να αφουγκραστούμε και τις ανάγκες του άλλου.
Μαζί με αυτή πέφτουμε εύκολα και στην παγίδα της πλάνης καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθούμε, πιστεύοντας ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις.

Το βράδυ η κόντρα Ερμή – Άρη κάνει τη συνεννόηση να μοιάζει με άγνωστη γλώσσα στην οποία προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με νοήματα.
Εκνευρισμός, διαφωνίες και καβγάδες αλλά και επιμονή, πείσμα και αδιαλλαξία δεν μας αφήνουν να χαρούμε ειδικά αν είμαστε σε διακοπές.
Προσέχουμε πολύ σήμερα τις συνδιαλλαγές μας και την τάση να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Το γεγονός της ημέρας είναι η προετοιμασία του Ουρανού για ανάδρομη φορά μετά από πολύ καιρό.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση σήμερα, να χρειαστεί να πείτε ψέματα για να καλύψετε λάθη σας, να πιεστείτε αφόρητα, να ξεγελαστείτε και εσείς από άλλους και γενικά να σκοντάψετε πάνω σε αντιδράσεις, αναβολές και εμπόδια.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είστε αυτοί που λειτουργείτε καλύτερα από όλους σε μια δύσκολη μέρα στην οποία ελίσσεστε αριστοτεχνικά. Ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας και μην εμπλακείτε σε ψυχοφθόρες καταστάσεις κάνοντας υπομονή.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, το πείσμα και η επιμονή σας γίνονται ανυπόφορα ειδικά το βράδυ, μέσα από το οποίο αναζητάτε δράση και εκτόνωση όχι όμως για να περάσετε καλά αλλά για να βγάλετε τα απωθημένα σας. Η επικοινωνία σήμερα γίνεται μέσα από συμφεροντολογικές τάσεις.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις