Τα άστρα 28/7 Η διπλή όψη της επιμονής


Έντονος εκνευρισμός επικρατεί σήμερα καθώς η ανθεκτική αλλά και αμετακίνητη Σελήνη στον Ταύρο έρχεται σε κόντρα με τον Ερμή και τον Άρη,
προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων, διαφωνιών και αντιθέσεων.

Σήμερα δεν αισθανόμαστε πουθενά άνετα ψάχνοντας να βρούμε το ιδανικό μέρος που θα φιλοξενήσεις τις επιθυμίες μας. Το ένα μας βρωμάει και το άλλο μας ξινίζει και δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα.
Αν δουλεύουμε θα επικρατήσει χάος ειδικά να κάνουμε μια καλλιτεχνική εργασία όπου στο δημιουργικό κομμάτι ο καθένας θα εκφράζει και το δικό του απωθημένο λόγω του Ερμή στον Λέοντα.

Από την άλλη ο Άρης στον Σκορπιό απέναντι από την Σελήνη δεν κατευνάζεται με τίποτα άλλο εκτός από ένα λαχταριστό φαγητό και έντονο sex, άντε και με κανένα τυχερό παιχνίδι με σκοπό οικονομικά οφέλη. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και στα καλοκαιρινά σπορ του ταβλιού και της μπιρίμπας θα ορίσουμε ένα ποσό σε στοίχημα.
Καβγάδες, δυσαρέσκεια και έντονη κινητικότητα, είναι όσα χαρακτηρίζουν την ημέρα.
Το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ξεκολλώντας το μυαλό μας σταδιακά από το αχαρακτήριστο πείσμα μας.

Ταύρε, Σκορπιέ, Λέοντα και Υδροχόε, μπορείς να γίνεις αφόρητος σήμερα και τόσο κουραστικός, που θα κουράσεις και εσένα τον ίδιο. Μακάρι να ικανοποιήσεις τις έντονες επιθυμίες σου και να έχεις μια γεμάτη και δημιουργική μέρα, αλλιώς ψάξε για ήρωες.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, δύσκολα σε διαπερνά ο εκνευρισμός της ημέρας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα γλιτώσεις από τα βέλη. Αυτό που σε σώζει είναι η δημιουργική σου διάθεση που δεν εξαρτάται από κανέναν. Το βράδυ η διάθεσή σου απογειώνεται.

Αιγόκερε, Παρθένε, Ιχθύ και Καρκίνε, προσπαθείς να απολαύσεις μια μέρα όπως την θέλεις εσύ και έχεις και τη δυνατότητα να το κάνεις. Μην υπολογίζεις όμως στους άλλους γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Κινήσου αυτόνομα και μεθοδικά.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις