Τα άστρα το Σαββατοκύριακο 30 και 31/7 Επιτέλους ξενοιασιά!


Ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο είναι αυτό που ακολουθεί, με την Σελήνη το Σάββατο να κινείται στους Διδύμους και την Κυριακή στον Καρκίνο.

Το γεγονός του διημέρου είναι η το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο το βράδυ του Σαββάτου που σημαίνει πως για ένα ν τουλάχιστον μήνα προσγειωνόμαστε, αναλύουμε, σκεφτόμαστε σοβαρά, πρακτικά και μεθοδικά και βάζουμε σε τάξη σκέψεις και επιθυμίες.

Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους κοντράρεται το πρωί με τον Δία και λίγο αργότερα εναρμονίζεται με την Αφροδίτη, δημιουργώντας μια έντονη επιθυμία να ξεδώσουμε, να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό, να αγοράσουμε ένα αντικείμενο που θα γεμίσει το μάτι μας κάτω από μια υπερβολική αλλά ευχάριστη διάθεση.
Το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό κρατάει τη διάθεση ανεβασμένη, έχουμε όρεξη να επικοινωνήσουμε, να ανοιχτούμε και να περάσουμε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα κάνοντας και κάτι πρωτότυπο. Αιφνίδιες προτάσεις ή συναντήσεις κάνουν ακόμα καλύτερο το κλίμα που επικρατεί.

Η Κυριακή είναι μια μέρα που μας λιγώνει συναισθηματικά με την Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο λίγο μετά τα μεσάνυχτα επιθυμώντας να βρεθούμε στη θάλασσα και να παραμείνουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.
Μέρα χαλάρωσης και ηρεμίας χωρίς προβληματισμούς και καλό θα ήταν να αποφύγουμε να προβληματιστούμε για το οτιδήποτε.
Το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας ταξιδεύει σε ήσυχα και αρμονικά νερά, το μυαλό ξεκουράζεται, ο ρομαντισμός και η διαίσθηση αφυπνίζονται, ενώ καλοκαιρινές βραδιές δίπλα στη θάλασσα φέρνουν στο νου την αίσθηση μιας νεανικής εποχής.
Ιδανικό βράδυ για δημιουργία, έμπνευση, έρωτα και λαγνεία.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, χαμογελάτε το Σάββατο σαν να εκδικείστε την κακιά μητριά σας των προηγούμενων ημερών που σας βασάνιζε και την κλειδώνετε μέσα εξορμώντας και απολαμβάνοντας την ημέρα με όλη σας την καρδιά. Γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι, η Κυριακή είναι η μέρα που σας αποτοξινώνει, σας γεμίζει εικόνες, χρώματα, αναμνήσεις, σας ξεκουράζει και σας αφήνει να απολαύσετε μια κατευναστική μέρα και ειδικότερα ένα ξεχωριστό βράδυ.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, το διήμερο αυτό είναι ανακουφιστικό περισσότερο γιατί οι άλλοι γίνονται αυτό που θέλετε να είναι και εσείς απλά απολαμβάνετε το γεγονός αυτό. Χαρά, κέφι, διασκέδαση και ρομαντικές αποδράσεις είναι τα δώρα αυτού του διημέρου.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις