Τα άστρα 4/7 Η Νέα Σελήνη των μεγιστοποιημένων συναισθημάτων


Η εβδομάδα αρχίζει με τη Νέα Σελήνη του μήνα στην 13η μοίρα του Καρκίνου, που κορυφώνεται στις 1.57 το μεσημέρι.

Σημαντική και καθοριστική η εβδομάδα μας με πολλά ξεκαθαρίσματα, επιτυχίες αλλά και απώλειες, εγγυήσεις αλλά και εξαπατήσεις και νέα ξεκινήματα με βάση τη συναισθηματική μας κατάσταση.

Η κόντρα Ήλιου – Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί χειριστικές συμπεριφορές, που είτε τις υφιστάμεθα είτε τις πράττουμε, ανάλογα με τη θέση εξουσίας που κατέχουμε ή δεν κατέχουμε. Η Αφροδίτη σε κόντρα και αυτή με τον Πλούτωνα, επιβεβαιώνει ένα συναισθηματικό παιχνίδι που θα βιώσουν πολλοί αλλά λίγοι θα καταφέρουν να διαχειριστούν.
Από την άλλη, η αρμονικές όψεις της Νέας Σελήνης με Δία και Ποσειδώνα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικές όσο φαίνονται καθώς μπορεί να διογκώσουν μια κατάσταση και να την ωραιοποιήσουν σαν επιταγή χωρίς αντίκρισμα.
Μέσα σε όλη αυτή τη συναισθηματική δύνη, η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Δία παρόλη την αντίθεση με τον Πλούτωνα που καλύπτει αρμονική όψη Δία – Πλούτωνα, κάποιοι θα έχουν οικονομικές απολαβές που θα πρέπει να επιδιώξουν πάση θυσία. Επενδύσεις, ανοίγματα και διεκδικήσεις με επίμονο τρόπο είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της Νέας Σελήνης.

Ο συνοδευτικός ρόλος του Ερμή επισημαίνει πως μέσα από πολλές συζητήσεις θα υπάρξει μια κατάληξη, η οποία αν δεν είναι αυτή που θέλουμε ή νιώθουμε πως μας αδικεί θα πάρει εκδίκηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνοψίζοντας, η εβδομάδα αυτή με βάση τη σημερινή Νέα Σελήνη είναι μια απόδειξη και όχι απλά μια ένδειξη για τα δρώμενα. Όποιος εκλαμβάνει τις αποδείξεις σαν ενδείξεις και ελπίζει πως όλα θα γίνουν χωρίς κόπο και με τη βοήθεια της τύχης, είναι γελασμένος.
Η αλήθεια, η διαφάνεια, η επιμονή και η συναισθηματική ακεραιότητα είναι τα όπλα μας ενάντια στις ψυχοφθόρες καταστάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Πολύ ανατρεπτική η Νέα Σελήνη για Καρκίνους και Αιγόκερους που καλείστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις χωρίς να ξέρετε πώς. Συναισθηματικά είστε διχασμένοι και άτολμοι.

Κριοί και Ζυγοί αγωνιάτε για πολλά αλλά η αγωνία θα λάβει τέλος ειδικά για ένα επαγγελματικό θέμα που σας κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα.

Σκορπιοί και Ταύροι, συζητάτε πολύ να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα αλλά οφείλετε να δείτε τους λόγους που σας οδήγησαν σε αυτό. Μην κάνετε εκπτώσεις για κανένα λόγο.

Παρθένοι και Ιχθύες, επαναπροσδιόρισε τις σχέσεις σου, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σου. Βάλε όρια αλλά μην ακολουθείς κανένα κανόνα. Το τι δίνεις και το τι παίρνεις είναι δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι θέμα επιλογών.

Δίδυμοι και Τοξότες, οικονομικά θέματα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες πρέπει να λυθούν. Δεν έχεις περιθώρια για καθυστερήσεις γιατί θα στριμωχτείς ακόμα περισσότερο τόσο που στο τέλος θα συνθλιβείς.

Λέοντες και Υδροχόοι, ξεκαθάρισε τι θέλεις και τι ζητάς από τον εαυτό σου και τους άλλους. Μην κρατάς μυστικά και φανέρωσε τις προθέσεις σου. Μίλα, εκφράσου και φρόντισε για την ψυχική σου ισορροπία.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις