Τα άστρα 5/7 Οι σωστοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς διαπραγματευτές


Σήμερα επιβάλλεται να δείξουμε υπομονή τις πρωινές ώρες, με την Σελήνη να κινείται ακόμα στον Καρκίνο και να κοντράρεται με τον Ουρανό
χωρίς να κάνουμε βιαστικές κινήσεις, αντίθετα προσπαθούμε να πάμε κόντρα στην ένταση.

Το μεσημέρι υποδεχόμαστε την αρμονική συνεύρεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, όψη που θα ισχύσει για δύο ακόμα μέρες και θα μας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξουμε καλλιτεχνικές τάσεις, να επιδιώξουμε να ομορφύνουμε τους χώρους που αγαπάμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο τρόπο.
Οι συζητήσεις μας αποκτούν συναισθηματικό χαρακτήρα και είναι ευκαιρία κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης να δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν την ματαιότητα της ανταγωνιστικής επιλογής.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και το βράδυ έχει κάτι από την αίγλη παλιάς εποχής, η οποία αναβιώνει έντονα συναισθήματα. Νιώθουμε την ανάγκη να περιηγηθούμε σε στενά γραφικά σοκάκια αριστοκρατικών συναναστροφών και να επιστρέψουμε στην αξιοπρέπεια να βρει τη θέση που της αξίζει.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, παραμείνετε ψύχραιμοι ως το μεσημέρι και μην πέσετε στην παγίδα της κόντρας και της αντιπαράθεσης. Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε ακριβώς αυτό που θέλετε και να κατανοηθεί πλήρως.

Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι, αιφνιδιάστε σήμερα με μια συγκαταβατική κίνηση, που θα παραχωρήσετε λόγω της καλής σας διάθεσης. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε την εκτίμηση των άλλων αλλά θα λυτρωθείτε και εσείς.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες, εξαιρετική μέρα για συζητήσεις, που τείνουν να οδηγήσουν σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Η έμπνευση και η διαίσθηση οδηγούν τα βήματά σας και μεγαλουργούν.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις