Τα άστρα το Σ/Κ Σαφάρι σε αξιοθέατα που είναι για λίγους


Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού νιώθοντας την ζέστη αφόρητη αλλά και προτρεπτική, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους αλλά
οι προτροπές της γίνονται ενίοτε κουραστικές και εξαντλητικές.

Το Σάββατο, από το πρωί έως το βράδυ, η Σελήνη κοντράρεται διαδοχικά με Κρόνο, Ποσειδώνα και Δία, μην αφήνοντας περιθώριο ανάπαυλας, σε μια μέρα που χρειάζεται να κουραστούμε πολύ για να έχουμε μικρές στιγμές απόλαυσης.
Μπορεί η επικοινωνία να είναι έντονη και να έχουμε όλη την καλή θέληση να συναντήσουμε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε, να μοιραστούμε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να ονειροπολήσουμε, να αποδράσουμε, αλλά κάτι μέσα μας υπενθυμίζει, πως όλα αυτά θα χρειαστεί να τα εξαγοράσουμε έναντι μιας σχεδόν εκβιαστικής αναγκαιότητας.
Είναι δύσκολο σήμερα να είμαστε ανέμελοι ακόμα και στην πιο διασκεδαστική στιγμή γιατί η χαρά δεν αντικαθίσταται από αυτό, που όσο και αν προσπαθεί δεν μπορεί να μας κάνει να χαρούμε.
Ωστόσο η μέρα προτρέπει διαρκώς για μετακινήσεις και ταξίδια, με σκοπό την εκτόνωση και την απομάκρυνση από την πίεση και το άγχος.
Προσοχή χρειάζεται στις υπερβολές, τις καταχρήσεις ειδικά όταν γίνονται για να καλύψουν ένα συναισθηματικό αδιέξοδο.

Η Κυριακή είναι μια ουδέτερη μέρα, που όσο προχωράει τείνει να γλυκάνει και να πάρει θέση. Στις 4.21 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και ως το βράδυ αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να χαλαρώσουμε, να απομονωθούμε και να νιώσουμε την γαλήνη του οποιουδήποτε χώρου βρισκόμαστε, κοιτώντας τον καλοκαιρινό ουρανό.

Δίδυμε, Τοξότη, Παρθένε και Ιχθύ, δύσκολο να συνειδητοποιήσεις πως τοκογλύφοι εκμεταλλεύονται την συναισθηματική σου ανάγκη αλλά αυτό το διήμερο κάτσε σκέψου λίγο πού έφταιξες εσύ ώστε να μην μπορείς να αποδεσμευτείς από τα λάθη σου. Η ανάγκη σου για κάθε είδους απόδραση, είναι γιγάντια.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, είσαι στην ευχάριστη θέση να επιλέγεις και όχι να σε επιλέγουν, σε ένα διήμερο που μπορείς να κινηθείς ευέλικτα και να αποφύγεις τις δυσάρεστες επαφές. Κάνε αυτό που θέλεις και μην πιεστείς για τίποτα. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ, η Κυριακή είναι σαφώς η μέρα σου αλλά το Σάββατο αναγκάζεσαι να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα που δεν έχεις το κουράγιο να αντιμετωπίσεις. Μέσα σου νιώθεις πολύ δυνατός, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να το δείξεις προς τα έξω.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις