Τα άστρα το Σ/Κ Ο θησαυρός δεν χαρίζεται, ανακαλύπτεται


Η συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη στον Λέοντα κάνει το διήμερο πιο καυτό και από τον κλιματολογικό καύσωνα που βιώνουμε.

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία που αισθανόμαστε, μοιάζουν με προμελετημένες αντιστάσεις μπροστά στον κίνδυνο που όλοι βλέπουμε.

Το Σάββατο ωστόσο δεν είναι η μέρα που κάποιοι ονειρεύονται καθώς η καλή πρόθεση σκοντάφτει σε πιθανές εξαπατήσεις και απογοητεύσεις λόγω της δυσαρμονικής όψης της Σελήνης στον Τοξότη με Κρόνο και Ποσειδώνα.
Ήδη οι δύο τελευταίοι κοντράρονται μεταξύ τους καιρό τώρα, κατεδαφίζοντας την ουτοπία και τα απατηλά όνειρα πως η ζωή συνεχίζεται χωρίς να λαμβάνουμε υπ όψιν τον πόνο των άλλων. Αυτό έχει φανεί περίτρανα από τα τελευταία αιματηρά γεγονότα στην Γαλλία και όχι μόνο.
Το Σάββατο λοιπόν βάζει φρένο σε Τοξότες, Δίδυμους, Παρθένους και Ιχθύες και ειδικά το βράδυ κάποιες συνειδητοποιήσεις πονάνε όπως τα εγκαύματα του ανελέητου ήλιου.
Η διάθεση είναι γενικά ευμετάβλητη και η ευνοϊκή επιρροή του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να επιδράσει ανακουφιστικά σε Ζυγούς, Κριούς, Λέοντες και Υδροχόους, που πραγματικά είστε σε μεγάλη φόρμα.

Την Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη εναρμονίζεται με τον Ουρανό και η μέρα γίνεται αποκούμπι χαράς και διασκέδασης για όλους ειδικά για Υδροχόους, Λέοντες, Ζυγούς, και Κριούς, ενώ Τοξότες και Δίδυμοι, περνάτε και εσείς στο χορό ακολουθώντας τον ρυθμό που είχατε χάσει.
Η μέρα είναι γεμάτη ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις ενώ οι επιλογές είναι ασυνήθιστες, εκκεντρικές και πρωτοποριακές. Ιδανική μέρα για εκτόνωση πάσης φύσεως.
Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και προετοιμαζόμαστε για την προτρεπτική Πανσέληνο του μήνα.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, σε αυτό το διήμερο μπαίνετε στη μέση και καταφέρνετε να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και πολύ εποικοδομητικά για εσάς.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις