Τα άστρα το Σ/Κ Βάρκα που έχεις τόσα δίκτυα μάζεψέ με απ’ τα ξενύχτια


Η Σελήνη στους Ιχθύες μας συνοδεύει αυτό το διήμερο έως τις 3.32 το μεσημέρι της Κυριακής που περνάει στον Κριό.

Το Σάββατό μας αναμένεται ρομαντικό και γεμάτο εμπνεύσεις ενώ η επιθυμία μας είναι να περάσουμε όσες περισσότερες ώρες μπορούμε κοντά στη θάλασσα.
Στις 3.00 το μεσημέρι η αρμονική όψη της με τον Πλούτωνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα από το πρωί έως το απόγευμα και η έκφρασή τους γίνεται επίμονη.
Διαλέγουμε το αντικείμενο του πόθου μας και ασχολούμαστε με αυτό όποιο και αν είναι.
Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, προκαλεί υπερβολή σε ότι κάνουμε, ενώ είμαστε επιρρεπείς σε απολαύσεις όπως το ποτό, το φαγητό και το sex, που αποκτούν ιδιάζουσα σημασία.

Την Κυριακή ξυπνάμε με την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Άρη στις 10.00 το πρωί και ως το μεσημέρι δραστηριοποιούμαστε συναισθηματικά και σωματικά. 
Είναι ιδανικές ώρες για ψάρεμα, wind surfing, συλλογή από πέτρες και οτιδήποτε σχετικό με το νερό και τις ασχολίες κοντά σε αυτό.
Στις 3.32 η Σελήνη περνάει στον Κριό και η ενέργεια αρχίζει και ανεβαίνει, αλλάζοντας και τις προτιμήσεις μας.
Το μόνο που εξακολουθούμε να επιθυμούμε είναι η άσκηση και η συνεχής κινητικότητα καθώς η αντοχή μας μεγαλώνει.
Η αρμονική όψη με τον Ήλιο στον Λέοντα στις 7.16 το απόγευμα, κάνει το βράδυ μας έντονα ψυχαγωγικό, με ανεβασμένη και ακούραστη διάθεση.
Για πολλούς αυτό το βράδυ θα είναι πολύ συναρπαστικό και γεμάτο ευχάριστες στιγμές.

Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι, απολαμβάνετε ιδιαίτερα το Σάββατο αλλά και το πρωινό της Κυριακής και μπορείτε να εντάξετε μια νέα εμπειρία στη ζωή σας. Η ερωτική σας ζωή απογειώνεται.

Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, επικοινωνείτε περίφημα με τους άλλους και η συναισθηματική σας ζωή παίρνει χρώμα. Νιώθετε την ανάγκη να υπερβάλλετε και να ξεδώσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες, Υδροχόοι, από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά νιώθετε μια ανακούφιση που σιγά σιγά γίνεται μεγάλη ικανοποίηση. Το βράδυ της Κυριακής η κοινωνική σας ζωή απογειώνεται.

Τοξότες και Δίδυμοι, απομονώστε τα προβλήματα και τις δυσκολίες και καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό έως το μεσημέρι της Κυριακής. Έχετε μεγάλη ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Το βράδυ της Κυριακής καταφέρνετε να προκριθείτε μετά από γερό αγώνα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις