Τα άστρα το Σ/Κ Εν τω άμα και το θάμα


Το καλοκαίρι συνεχίζει την καυτή του πορεία και αυτές τις μέρες ο βοριάς, αστρολογικός και μη, κάνει το θαύμα του, δροσίζοντάς μας κυριολεκτικά και αστρολογικά.

Ένα πολύ ευχάριστο διήμερο είναι μπροστά μας με την Σελήνη στην Παρθένο να μας κάνει να προσέχουμε κάθε κίνηση ώστε να μην χτυπήσουμε τα δάχτυλά μας σε πέτρες και με τις αρμονικότατες όψεις της να απογειώνει την επικοινωνία, την εύνοια της τύχης, την καλή διάθεση και τη δράση μας.
Τι άλλο θέλουμε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού ειδικά όταν δεν υπάρχει τίποτα γύρω μας αληθινό και ικανό να βασιστούμε πάνω του.

Το Σάββατο λοιπόν οι αρμονικές όψεις της Σελήνης με Ήλιο, Δία, Ερμή και Άρη αρχίζουν και τελειώνουν τη μέρα μας με αυτό που λέμε ευεξία και κατάσταση ηρεμίας, γαλήνης, ικανοποίησης και ξεμπλοκαρίσματος.
Η μέρα αυτή μέσα σε όλα τα καλά της έχει και ένα επιπλέον προσόν. Μας κάνει να χρησιμοποιούμε σωστές δόσεις λογικής και συναισθήματος δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η Κυριακή συνεχίζει το έργο του Σαββάτου βάζοντας στο παιχνίδι και τον Ήλιο να εναρμονίζεται με τον Δία, μια όψη που επηρεάζει από χθες και για δύο ακόμα μέρες. Πολλοί θα συνειδητοποιήσουν πως η τύχη δεν τους εγκαταλείπει και τους στέκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή. Η αισιοδοξία γίνεται το προστατευτικό φίλτρο ενάντια στις βλαβερές ακτίνες της μιζέριας και των δυσκολιών και όλα παίρνουν μια ευχάριστη τροπή.
Στις 11.33 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και η μέρα μοιάζει σαν ελάφι που τρέχει αμέριμνο, την ώρα που ένας φακός καταγράφει τις μοναδικές κινήσεις του.

Εξαιρετικό διήμερο για Καρκίνους και Παρθένους, που η εύνοια της τύχης σας κάνει να πιστεύετε πως όλα εδώ πληρώνονται με όλους τους τρόπους εξόφλησης.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθύες, κουνάτε το δάχτυλό σας και αμέσως εμφανίζονται πρόθυμοι υπηρέτες για να σας εξυπηρετήσουν. Η ερωτική σας ζωή απογειώνεται αυτό το διήμερο.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να μην νιώθετε την ανάγκη να ευγνωμονήσετε το σύμπαν όσο κάποιοι άλλοι, αλλά σίγουρα αυτό το διήμερο χρειάζεται να υποκλιθείτε σε γεγονότα που σας ανοίγουν τα μάτια.

Δίδυμοι και Τοξότες, έχετε ακόμα μια ευκαιρία για να αποδείξετε πως δεν είστε ελέφαντες όπως σας κατηγορούν αλλά αν την αγνοήσετε θα αρχίσουν όλοι να υποπτεύονται πως κάτι δεν πάει καλά. Πείτε αλήθειες σήμερα γιατί αύριο θα είναι αργά.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις