Τα άστρα 2/8 Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα απαιτεί να απαιτήσουμε


Ο Αύγουστος συνεχίζει να μας δείχνει την καλή του διάθεση με άλλη μια όμορφη μέρα γεμάτη από τη φωτιά της ενθάρρυνσης.

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για να πραγματοποιήσει τη Νέα της φάση που κορυφώνεται λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην 11 μοίρα του Λέοντα.
Η μέρα παραδίνεται στην προτροπή της Νέας Σελήνης στην οποία συμμετέχει αρμονικά ο Κρόνος.
Μια Νέα Σελήνη που φέρνει νέα ξεκινήματα με την αίσθηση της ουσιαστικής επίτευξης και της εδραίωσης.
Αυτό όμως που πυροδοτεί ακόμα περισσότερο την ημέρα αυτή είναι η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 8.49 το πρωί.

Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που κανείς δεν κάνει πίσω, που παίζονται όλα για όλα και που οι διεκδικήσεις δίνουν και παίρνουν.
Η προσπάθεια που καταβάλλεται σήμερα είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων μας και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό να την σκιάσει.
Νικητής στις αντιπαραθέσεις μας θα είναι αυτός που έχει δίκιο και αυτό θα φανεί και θα υπερισχύσει με κάθε τρόπο.

Πολλή δραστήρια μέρα με μεγάλη εσωτερική παρότρυνση, θάρρος και αποφασιστικότητα. Ο ενθουσιασμός είναι η κινητήρια δύναμη που παράγει μια ανεξάντλητη ενέργεια σωματική και διανοητική.
Μέρα που μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και που το χαμόγελο και η αισιοδοξία κυριαρχούν.
Σήμερα φοράμε τα πιο αστραφτερά μας ρούχα και το πιο αποφασιστικό μας βλέμμα και κοιτάμε κατευθείαν στους στόχους μας.
Για δύο ακόμα μέρες ξεκινάμε δυναμικά κοιτάζοντας τον ήλιο της ψυχής μας στα μάτια.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι και Υδροχόοι, αποτελείτε μια πανίσχυρη ομάδα θέλησης και δύναμης, είστε αυτοί που πρωταγωνιστείτε και αυτοί που αισθάνεστε τη φλόγα ακόμα πιο φλογερή. Κινηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις και διεκδικήστε αυτό που θέλετε. Ευνοείστε ακόμα περισσότερο οι γεννημένοι στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες, νιώθετε να σας ζώνουν τα φίδια και μόνο έτσι κινητοποιήστε προκειμένου να λύσετε μια και καλή τις διαφορές σας. Αυτή η Νέα Σελήνη σας δείχνει το δρόμο της ανατροπής και των έντεχνων χειρισμών. Μην αφήσετε μια μοναδική ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σκορπιοί και Ταύροι, προσέχετε τα βήματά σας και μην υπερβάλλετε. Σκεφτείτε καλά πριν πράξετε και ζυγίστε τις καταστάσεις. Βεβαιωθείτε πως δεν σας διαφεύγει κάτι σημαντικό και δράστε με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να εξαναγκαστείτε.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις