Τα άστρα 3/8 Κάθε εμπόδιο για καλό


Βρισκόμαστε μέσα στην επιρροή της Νέας Σελήνης και όλοι θα έχουμε αισθανθεί λίγο ή πολύ, πως κάθε νέο ξεκίνημα ή οποιαδήποτε επιδίωξη τρέχει με ραγδαίους ρυθμούς,
κάποιες φορές με εμπόδια αλλά με αίσιο τέλος.

Η σημερινή μέρα είναι μέρα νέων ξεκινημάτων ακόμα και σε μορφή μιας μικρής εμπειρίας, δοκιμής ή απόλαυσης, αλλά ακόμα περισσότερο είναι μέρα, που η Σελήνη στον Λέοντα δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντας μας με την ισχύ των πύρινων επιρροών, Αφροδίτης – Ουρανού και Ήλιου – Κρόνου.

Η μέρα αυτή είναι ιδανική για συνειδητοποιήσεις και για ρύθμιση θεμάτων που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες.
Η Σελήνη στον Λέοντα δίνει πάντα τον ρυθμό, ο οποίος είναι μεγαλοπρεπής και δεν καταδέχεται μικρότητες.
Ιδανική επίσης μέρα για να τονίσουμε τα λάθη των άλλων και να τους κάνουμε να αισθανθούν άσχημα για απρεπείς συμπεριφορές ή αχαριστία.

Προς το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μας χαρίζει άλλη μια εντυπωσιακή νύχτα, γεμάτη θαυμασμό, ψυχαγωγία, τέχνη, πρωτοτυπία και ικανοποίηση.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, άλλη μια μέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να νιώσετε δικαιωμένοι, να τηρήσετε κάποιες αρχές, να κάνετε αυτό που θέλετε έτσι όπως το θέλετε και να δείξετε το αυστηρό σας πρόσωπο σε όσους φάνηκαν ανεπαρκείς στις υποσχέσεις τους.

Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Ιχθύες, σκεφτείτε πολύ σήμερα πριν κάνετε κάτι σημαντικό ή προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή διαφωνία. Έχετε χρόνο να ελιχθείτε αλλά μην ξεχνάτε πως οι μέρες απαιτούν δράση και νέα ροή στα πράγματα. Πάρτε μια απόφαση μετά από πολλή περίσκεψη και ανακοινώστε την.


Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις