Τα άστρα 4/8 Το λογικό με το λογικοφανές δεν συμπαθιούνται καθόλου


Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα το πρωί και οι εντυπωσιασμοί, οι υπερβολές και οι θεατρικές συμπεριφορές του Λέοντα,
δίνουν τη θέση τους σε πρακτικές, λογικές και χαμηλών τόνων επιλογές.
Η μέρα έχει έντονη κινητικότητα ως αργά το μεσημέρι καθώς η δυσαρμονική όψη με τον Άρη και η συνάντηση με τον Ερμή, προκαλούν διάθεση να ασχοληθούμε με πολλά αλλά και να ξεκαθαρίσουμε άλλα τόσα, μέσα από τον διάλογο.

Είναι ιδανική μέρα για να διευθετήσουμε θέματα της καθημερινότητας, μαζεύοντας όλες τις εκκρεμότητες και τακτοποιώντας όσες περισσότερες μπορούμε.
Επίσης οι συζητήσεις ευνοούνται αλλά κουράζουν με τα λογικά επιχειρήματα που προβάλλονται και μπορεί στο τέλος να μην λυθεί ουσιαστικά τίποτα, διατηρώντας το ξύλινο και τυπικό ύφος που δεν μας πάει παρακάτω.

Η κόντρα της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό σε κάποιους ή να ανασύρει απωθημένα που έχουν ανάγκη να βγουν στην επιφάνεια.
Μπορεί να υπάρξουν έντονοι διαπληκτισμοί, διαφωνίες και κόντρες καθώς ο περιπετειώδης Άρης στον Τοξότη δεν ξέρει από αβρότητες και θέλει να ξεμπερδεύει με τους σχολαστικούς, που θεωρεί και άκρως βαρετούς.

Παρθένε, σήμερα είναι η μέρα σου από όλες τις απόψεις. Η ευκαιρία σου είναι να λύσεις πολλά ζητήματα, να συζητήσεις πολύ και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου έτσι ώστε να σε βολεύει και να σε εξυπηρετεί.

Τοξότη, Δίδυμε και Ιχθύ, άλλη μια μέρα που δυσκολεύεσαι από διάφορες αντιξοότητες νέες ή παλιές. Έντονος εκνευρισμός επικρατεί ως το απόγευμα ίσως και έντονοι διαπληκτισμοί. Το βράδυ προσπάθησε να είσαι λογικός αλλά πάνω από όλα ειλικρινής.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, λειτουργείς καλύτερα από όλους σήμερα και η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια κίνηση που θα σε απαλλάξει από άγχη έγνοιες και βάρη. Οι συζητήσεις θα σου λύσουν πολλές απορίες.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, σίγουρα θα ήθελες να ήταν πιο διασκεδαστική η μέρα συνηθισμένος από τις τελευταίες επιδόσεις, αλλά προσγειώσου λίγο χωρίς δυσαρέσκεια. Το καλό της μέρα για σένα είναι πως σου δείχνει σε ποιους πρέπει να ποντάρεις και σε ποιους όχι.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις