Τα άστρα 5/8 Υπολογίζοντας το ανυπολόγιστο


Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο οργανώνοντας τη μέρα μας και τακτοποιώντας κάθε ακαταστασία. 

Συνεχίζουμε και σήμερα να εξηγούμαστε καθαρά και ξάστερα, προγραμματίζοντας ραντεβού και εκκρεμότητες.
Η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται το μεσημέρι, μας κάνει να γνωρίζουμε ενστικτωδώς τι είναι αυτό που κάνει την καθημερινότητά μας πιο αποδοτική χωρίς να χάνουμε πολύτιμο χρόνο και κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή.

Το γεγονός της ημέρας όμως είναι η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 6.26 το απόγευμα, που για 25 μέρες φοράει το αυστηρό κλασικό ταγιέρ της αφήνοντας πίσω της τα φανταχτερά και θεατρικά ρούχα του Λέοντα.
Αυτό σημαίνει πως μπαίνουμε σε μια τακτικότατη διάθεση, γινόμαστε πολύ αποτελεσματικοί και εξυπηρετούμε τους εαυτούς μας και τους άλλους με τον καλύτερο τρόπο. Η συναισθηματική εγκράτεια δεν πρέπει να εκληφθεί σαν ψυχρότητα, απλά κάποια πράγματα μπαίνουν στη θέση τους χωρίς αφέλειες, παραχωρήσεις και εκπτώσεις.

Η μέρα είναι εξαιρετικά μεθοδική και χρήσιμη, για να καλύψουμε κενά και ανάγκες.

Παρθένε, για άλλη μια μέρα είσαι στο προσκήνιο, γίνεσαι δημοφιλής και αγαπητός και μπορείς να βγάλεις εις πέρας δύσκολες καταστάσεις.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ, είναι ιδανική μέρα να διευθετήσεις όσα θέματα σε απασχολούν γιατί σου δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσεις προς όφελός σου.

Ιχθύ, Τοξότη και Δίδυμε, φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και εκμεταλλεύσου την ημέρα να μπεις σε μια σειρά. Όλα σου φωνάζουν να αναδιοργανωθείς.

Κριέ, Ζυγέ, Λέοντα και Υδροχόε, δύσκολα μπαίνεις σε πρόγραμμα και επιμένεις να ακολουθείς τους δικούς σου ρυθμούς. Το θέμα είναι πως οι ρυθμοί σου είναι σταθεροί από μόνοι τους και δεν έχουν ανάγκη από υποδείξεις.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις