Τα άστρα 9/8 Η ηδονή του να μπορείς να ελέγχεις


Το να αντιλαμβανόμαστε την προσφορά των όμορφων στιγμών μέσα σε ένα δύσκολο διάστημα, είναι σαν να κατέχουμε τη μισή επίτευξη του στόχου μας.

Η σημερινή είναι μια όμορφη μέρα μέσα στο γενικότερο πολύ πιεστικό κλοιό, με την Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό νωρίς το πρωί.
Η αρμονική όψη της με την Αφροδίτη που κορυφώνεται το απόγευμα είναι αυτή που χαρακτηρίζει τη μέρα ενώ ήδη βρισκόμαστε υπό την ευνοϊκή επιρροή του Ερμή με τον Πλούτωνα.

Σήμερα λοιπόν, είναι ιδανική μέρα για να οργανώσουμε τις υποθέσεις μας, να κρατήσουμε σημειώσεις, να προγραμματίσουμε ραντεβού, να τακτοποιήσουμε γενικώς ότι εξέχει εσωτερικά και εξωτερικά.
Δεν είναι μόνο η αίσθηση πως μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά τις περιστάσεις, είναι και η πεποίθηση πως ήρθε η στιγμή να δράσουμε ήρεμα χωρίς εντάσεις.
Ευνοούνται οικονομικές υποθέσεις και ρυθμίσεις καθώς και κάθε ερωτόμορφη επιθυμία η οποία πραγματοποιείται αβίαστα και αισθαντικά.
Το βράδυ η ψυχαγωγία είναι ντυμένη με ευδιάκριτα ρούχα που χωρίς να είναι εντυπωσιακά μας γοητεύουν με τη λιτότητά τους.

Σκορπιέ και Παρθένε, πολύ ευνοϊκή μέρα ειδικά για σένα Σκορπιέ που ευνοείσαι στις επιδιώξεις σου. Παρθένε, ξεπέρασε εμπόδια και κάνε ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Ταύρε, Αιγόκερε, Ιχθύ και Καρκίνε, εξαιρετική μέρα για να προωθήσεις ένα σχέδιό σου και να δείξεις τις προθέσεις σου πάνω σε ένα θέμα που σε απασχολεί.

Ζυγέ, Κριέ, Τοξότη και Δίδυμε, ζήτησε χρήματα που τυχόν σου οφείλουν σήμερα και μην επιτρέψεις να αναβάλλουν κάτι που εσύ θεωρείς σημαντικό. Πίεσε για τις ανάγκες σου.

Λέοντα και Υδροχόε, μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα καυστικός σήμερα αλλά και ιδιαίτερα τρυφερός ανάλογα με τον ποιον έχεις να αντιμετωπίσεις. Το σίγουρο είναι πως θα βάλεις πολλούς στη θέση τους και άλλους στην αγκαλιά σου.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις