Ο Δίας στον Ζυγό περιγράφει την περιήγησή του

Brigitte Bardot LIBRA

Εγώ, ο πληθωρικός πλανήτης που ευεργετώ αλλά και διογκώνω κάθε τι καλό ή κακό, αυξάνω επιθυμίες και υπερβάλλω, περνάω στο ζώδιο του Ζυγού
στις 9 Σεπτεμβρίου στις 2.18 το μεσημέρι και θα παραμείνω έως τις 10 Οκτωβρίου 2017 που θα περάσω στον Σκορπιό.
Στο ζώδιο του Ζυγού εκφράζω την αισθητική μου πλευρά και δίνω βάση στην ισορροπία των αντιθέτων του καθενός.
Προσπαθώ να γλυκάνω τις ακρότητες, να συνενώσω, να γεφυρώσω χάσματα και να δημιουργήσω αρμονία, επαυξάνοντας και την ανάγκη για αισθητικές αλλαγές και καλυτέρευση της εξωτερικής εμφάνισης και ευλογώ και κάθε καλλιτεχνική προσπάθεια και επιδίωξη.
Έχω τρόπους, είμαι εξαιρετικά ευγενής, χρησιμοποιώ αβρότητες, καταφέρνω τα πάντα με διπλωματία και χάρη και δύσκολα μου αρνούνται το παραμικρό, περνώντας το σαν μια φυσική εξέλιξη.

Η πορεία μου στο ζώδιο του Ζυγού έχει ως εξής και σας τη λέω αναλυτικά για να μην ακούω παράπονα.
Από τις 9/9/2016 θα διασχίζω το ζώδιο ως την 24η μοίρα του μέχρι τις 5/2/2017 που στις 8.53 το πρωί θα γυρίσω σε ανάδρομη φορά, φτάνοντας ως την 14η μοίρα.
Αυτό σημαίνει πως την παρουσία μου θα νιώσουν αρχικά οι Ζυγοί που είναι γεννημένοι έως και τις αρχές του 3ου δεκαήμερου δηλαδή έως και τις 17 Οκτωβρίου.
Μπαίνω σε στάση στις 8/6/2017 από την 14η μοίρα για να γυρίσω πάλι σε ευθεία φορά στις 9/6/2017 στις 5.00 το απόγευμα.
Επιστρέφοντας σε ανάδρομη φορά ξαναφέρνω στην επιφάνεια θέματα ειδικά όσων είναι γεννημένοι στο 2ο μισό του 2ου δεκαήμερου και στις αρχές του 3ου δηλαδή από 7 έως 17/10 και αυτοί είναι που θα έχουν τη χαρά να με απολαύσουν διπλά, εφόσον από τις 9/6 θα ξαναπεράσω και πάλι από τα κεφάλια τους.
Δυστυχώς θα κουνήσω βιαστικά το μαντήλι στους γεννημένους από 18 έως 23/10 καθώς θα περνάω φευγαλέα από 7/9 έως 10/10 που θα περάσω στον Σκορπιό, το ίδιο θα συμβεί και με τους γεννημένους στο 1ο και αρχές 2ου δεκαήμερου.


Επειδή ως γνωστόν μαζί με τον βασιλικό (που αυτή τη φορά είναι ο Ζυγός), ποτίζεται και η γλάστρα, την πληθωρική μου παρουσία θα απολαύσουν Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, ακριβώς στα ίδια δεκαήμερα που αναφέρθηκαν πιο πάνω, με τις ημερομηνίες που αφορούν τα αντίστοιχα ζώδια.
Αυτοί θα χαμογελάσουν πολλές φορές και θα νιώσουν την εύνοιά μου εκτός απροόπτου, που εξαρτάται από τους προσωπικούς χάρτες.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Κριοί θα νιώσετε την επιρροή μου σε υπερθετικό βαθμό και υπερβολικά, που σημαίνει πως η παρόρμηση θα πρυτανεύσει μαζί με την ακατανίκητη επιθυμία σας για αλλαγές εφόσον θα έχω συνάντηση κορυφής με τον Ουρανό που σας αφορά άμεσα. Αποδεσμεύεστε από πολλά στεγανά με τη βοήθειά μου και αλλάζετε και στάση ζωής.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι, θα είστε οι λιγότερο επηρεασμένοι από αυτή μου την περιήγηση, αλλά μην τα θέλετε όλα δικά σας, μόλις τώρα τελείωσα με την εύνοια και τη βοήθειά μου προς εσάς για έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα μπορείτε να αξιολογήσετε αυτά που έφερα στο δρόμο σας.

Τέλος να σας επισημάνω κάτι που θα πρέπει να θυμάστε πάντα. 
Οι προθέσεις μου είναι πάντα καλές και έχω σκοπό να βοηθήσω, να φέρω χαρά και αφθονία. Αλλά δεν είμαι μόνος στο ζωδιακό και η δική μου ενέργεια αν κοντραριστεί με άλλες μπορεί να διογκώσει ένα πρόβλημα, να το βγάλει στην επιφάνεια και να εξελιχθεί με ανεπιθύμητο τρόπο.
Σας διαβεβαιώνω πως ο σκοπός μου είναι να σας λυτρώσω, με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον συνεργάτη μου Κρόνο, αλλά την ίδια δουλειά κάνουμε.
Η διαφορά είναι πως αυτός αναλαμβάνει τη δύσκολη και άχαρη διαδικασία της.

ΖΥΓΟΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΤΕ!

Κατερίνα Σαλωνίκη


Σχόλια

  1. Peggylou η παλιά γνωστή!12 Σεπτεμβρίου 2016 - 2:31 μ.μ.

    Εμείς που έχουμε πλανήτες στο ζυγό αν και 12 οίκος θα δούμε χαρά και προκοπή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις