Περιοδικό ΑΣΤΡΑ και ΟΡΑΜΑ


Το πρώτο Ελληνικό Περιοδικό Αστρολογίας.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ που θα κυκλοφορήσει στις 20/10 θα περιέχονται 13 σελίδες γραμμένες από μένα που θα υπάρχουν κάθε μήνα.
Οι 12 σελίδες θα αναφέρονται σε κάθε μέρα του μήνα επιγραμματικά για κάθε ζώδιο και η 13η θα είναι το πλανητικό σκηνικό κάθε μήνα, με τις πιο σημαντικές όψεις και την επιρροή τους.

Όλοι γνωρίζουμε πως οι γενικές προβλέψεις δεν μπορούν να αποδώσουν το νόημα που βρίσκεται μόνο στους προσωπικούς μας χάρτες. Ωστόσο οι όψεις δεν παύουν να ισχύουν, το θέμα είναι οτι επηρεάζουν μόνο με τη συγκατάθεση πολλών άλλων πιο προσωπικών στοιχείων.

Κάθε πρόταση που θα περιέχει μια καινοτόμο προσπάθεια θα με βρίσκει πάντα πρόθυμη να την αποδεχτώ και ευχαριστώ την διευθύντρια ύλης που μου αποτάθηκε.

Το θέμα της σωστής και πρωτότυπης γραφής είναι πολύ σημαντικό και το να σέβεσαι αυτό που κάνεις είναι ακόμα σημαντικότερο.

13 εντυπωσιακές σελίδες λοιπόν με ένα ιδιαίτερο στήσιμο, σε ένα μεγάλο αστρολογικό περιοδικό το πρώτο στην Ελλάδα, που φιλοδοξεί στο εξής να ξεχωρίσει, αφήνοντας πίσω σταδιακά κάθε απαρχαιωμένη παράδοση.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις