Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό


Άλλαξε αυτό που δεν μπορείς να ανέχεσαι να συμβαίνει.

Μια σημαντική Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16/10 στις 7.23 το πρωί ώρα Ελλάδας στον άξονα Κριού – Ζυγού και συγκεκριμένα στην 24η μοίρα του Κριού.
Σημαντική, λόγω της συμμετοχής του Ουρανού που σκοπεύει να ξεσηκώσει θύελλες αντιδράσεων, συμπεριφορών και ανατροπών αλλά και της συνόδου Άρη – Πλούτωνα στον Αιγόκερω που πυροδοτεί όλες τις διαθέσεις του Ουρανού με έναν εντελώς καταλυτικό τρόπο.
Θα μπορούσε να ονομαστεί «Η Πανσέληνος των παρορμητικών ζωδίων» εφόσον Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είναι αυτοί που ορίζουν τις καταστάσεις.

Η επίδραση του εκκεντρικού Ουρανού σε συνδυασμό με την απύθμενη δύναμη του Άρη και του Πλούτωνα, δημιουργούν μια αντιπαλότητα στην οποία κερδίζει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη άνεση να επικρατήσει. Αυτός λοιπόν που έχει αυτή την άνεση είναι όποιος έχει καταλάβει πως η ζωή του δεν αρέσκεται πλέον στις μετριότητες, στις υπεκφυγές, στις υποχωρήσεις και στις ανεπαρκείς δικαιολογίες.
Είναι αυτός που η υπομονή του έχει εξαντληθεί και θέλει να μεταμορφώσει τη ζωή του με ρίσκο, θάρρος και τόλμη. 
Αυτός που θα υψώσει παράστημα απέναντι σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε, έχει καθιερωθεί χωρίς αξιωματικές αρχές.

Η δυναμική αυτής της Πανσελήνου είναι τεράστια γι αυτό η προσοχή θα πρέπει να είναι γιγάντια.
Όλες οι κινήσεις χρειάζονται ψυχραιμία η οποία είναι ναι μεν είναι δυσεύρετη αλλά η παρόρμηση που επικρατεί μπορεί να γίνει καταστροφική.
Το πάθος για αποδέσμευση από κάθε τι παγιωμένο μπορεί να μας οδηγήσει σε λύτρωση αλλά και να μας βυθίσει στα Τάρταρα αν δεν το διαχειριστούμε σωστά.
Οι αποφάσεις λοιπόν σε αυτή την Πανσέληνο εμπεριέχουν αλλαγές που θα δώσουν στη ζωή μας άλλο νόημα και σκοπό.

Επηρεάζονται άμεσα Κριοί γεννημένοι από 10 έως 15 Απριλίου, Ζυγοί γεννημένοι από 14 έως 19 Οκτωβρίου, Αιγόκεροι γεννημένοι από 12 έως 17 Ιανουαρίου και Καρκίνοι γεννημένοι από 13 έως 18 Ιουλίου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από τις 24 μοίρες των ζωδίων αυτών.


Κατερίνα Σαλωνίκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις