Ανάδρομος Ερμής Δεκέμβριος 2016 ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ


Ο Ερμής προετοιμάζει την ανάδρομη κίνησή του στις 19/12 στις 12.55 το μεσημέρι που θα είναι σε πλήρη ισχύ την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα.
Φυσικά η επίδρασή του έχει αρχίσει να λειτουργεί νωρίτερα και φυσικά θα εξακολουθήσει να λειτουργεί και όταν γυρίσει σε ευθεία φορά, επισημαίνοντας πως αυτές οι πρώτες μέρες του γυρισμού του είναι και οι πιο εκνευριστικές και ισχυρές.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά λοιπόν με ανάδρομο Ερμή, μέσα στις πιο επικοινωνιακές μέρες του χρόνου. Υπομονή στις συνεννοήσεις μας και μην πέσουμε από τα σύννεφα αν αυτά που σχεδιάζουμε έχουν απρόοπτα.
Το δελτίο ενημέρωσης για την πορεία του έχει ως εξής: Ξεκινάει ανάδρομος από τις 15 μοίρες του Αιγόκερω και στις 4/1 το μεσημέρι θα περάσει ξανά στον Τοξότη στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου.
Αρχίζει την προετοιμασία για την ευθεία φορά του στις 8/1 το μεσημέρι και στις 9/1 θα είναι πλέον ορθόδρομος από το ζώδιο του Τοξότη. Στις 12/1 το μεσημέρι θα επιστρέψει στον Αιγόκερω.

Κάνουμε ό,τι συνηθίζουμε να κάνουμε με ανάδρομο Ερμή. Δεν ξεκινάμε κάτι σημαντικό, δεν υπογράφουμε, δεν δίνουμε διαβεβαιώσεις, κάνουμε υπομονή και συλλέγουμε πληροφορίες, που θα χρησιμοποιήσουμε στην ευθεία φορά του.
Ανακινούμε όμως κάλλιστα ένα παλιό θέμα και αυτές τις γιορτές περνάμε καλύτερα με το παρελθόν!

Για την Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις