Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ


Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στις 14/12 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 23η μοίρα των Διδύμων, στις 2.05 μετά τα μεσάνυχτα.
Πρόκειται για μια πολύ έντονη Πανσέληνο από την άποψη πως μας προετοιμάζει για δράση διαρκείας ενώ παράλληλα τονώνει την αισιοδοξία και τις αντοχές, τη στιγμή που ο Ερμής ανυπομονεί να αρχίσει τη δική του ανάδρομη δράση.

Η αρμονική συμμετοχή του Άρη από τον Υδροχόο και του Ουρανού από τον Κριό αλλά και η φιλικότατη διάθεση του Δία έστω και με 4 μοίρες απόκλιση, που επιδρά δυνατά λόγω του ότι είναι κυβερνήτης του Τοξότη, ζωδίου του άξονα που συντελείται η Πανσέληνος, διαβεβαιώνουν την πανίσχυρη επιρροή της.
Ο Ωροσκόπος στην 15η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Δία ο οποίος κοντράρεται με τον Ουρανό, δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση πως ανακινούνται θέματα που σχετίζονται περισσότερο με την αισθητική και την ποιότητα της δράσης μας ή ακόμα καλύτερα της αντίδρασής μας.

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στον Τοξότη που παρεμβάλλεται σαν δυσαρμονική όψη, έρχεται να δώσει διάρκεια στα δρώμενα και να τονίσει τις ευθύνες των επιλογών μας.
Προετοιμαζόμαστε λοιπόν για μια ανανέωση και πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όπου η τόλμη, το ρίσκο και ο ενθουσιασμός έχουν τον πρώτο λόγο στις κινήσεις μας.
Η διπλωματία είναι απαραίτητη καθώς και μια σειρά επαφών που θα μας δείξουν προς τα πού πάνε τα πράγματα και ποιες είναι οι γενικότερες προθέσεις.

Δεν ξεχνάμε την αρμονική όψη του Κρόνου με την Ουρανό που θα κορυφωθεί μέσα στα Χριστούγεννα και από τώρα μας σπρώχνει καθημερινά να προσπαθήσουμε για τη χαρά μας. Σημαντικό είναι να θυμόμαστε πως αν αυτή η χαρά δεν είναι γραφτό να υπάρξει, δεν πιέζουμε τις καταστάσεις γιατί θα έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Ευνοούνται ιδιαίτερα Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προσεκτικοί θα πρέπει να είστε Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες ειδικά του 3ου δεκαήμερου που σας αφορά περισσότερο αυτή η Πανσέληνος, ενώ Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, θα πρέπει να μετρήσετε τις δυνάμεις σας και να σπαταλήσετε μόνο όσες σας περισσεύουν.

Κατερίνα Σαλωνίκη για την Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις