Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ


Αποχαιρετάμε τον χρόνο με μια Νέα Σελήνη με ιδιαίτερο νόημα και συναναστροφές.
Η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου λοιπόν, πραγματοποιείται στις 29/12 στις 8.53 το πρωί στην 8η μοίρα του Αιγόκερω και με ωροσκόπο στον Αιγόκερω.
Ήλιος, Σελήνη, ανάδρομος Ερμής και Πλούτωνας στον 12ο οίκο και στον Αιγόκερω, τονίζουν πως ό,τι κάνουμε θα είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης και θα γίνει με συνέπεια και πειθαρχία.
Ό,τι είχαμε να δούμε το είδαμε τον χρόνο που πέρασε, με τον ανάδρομο Ερμή να φροντίζει να το εμπεδώσουμε, πηγαίνοντάς μας παρακάτω με θέληση και αποφασιστικότητα.

Το εξαιρετικό αυτής της Νέας Σελήνης είναι οι αρμονικές όψεις που την περιβάλλουν, εφόσον Άρης και Ποσειδώνας συναινούν αναντίρρητα στο άνοιγμα των φτερών μας ενώ ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης ο Κρόνος, περιστοιχίζεται από την αισιόδοξη και αρμονική παρέα της Αφροδίτης, του Δία και του Ουρανού και όλοι μαζί μεταξύ τους, μας διαβεβαιώνουν πως τα νέα μας ξεκινήματα θα περιέχουν από όλα.
Ρισκάρουμε με λογική και επενδύουμε με ασφάλεια πηγαίνοντας στο νέο χρόνο αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα δεδομένα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως υπάρχει ωριμότητα ακόμα και στην πιο ακραία μας κίνηση.

Πάμε μπροστά λοιπόν χωρίς κανέναν δισταγμό και δεν φοβόμαστε τίποτα γιατί χρωστάμε στους εαυτούς μας να ξεπεράσουμε τους φόβους και τους δισταγμούς μας.
Επηρεάζονται περισσότερο από όλους Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι του 1ου δεκαήμερου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 8η μοίρα των ζωδίων αυτών.
Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που δίνει σε όλους ανεξαιρέτως τα εφόδια για το ταξίδι που ονειρευόμαστε.

Κατερίνα Σαλωνίκη
Για την Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις